Cytech @ MWC13: Thanks for saying 'Ya'

04:13 7/3/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Cytech πάροχος λογισμικού Mobile Marketing συμμετείχε ως εκθέτης στο συνέδριο Mobile World Congress 2013 που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από τις 25 έως 28 Φεβρουαρίου.

Το Mobile World Congress, που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου, φιλοξενήθηκε για άλλη μια φορά
στην πρωτεύουσα της κινητής τηλεφωνίας, τη Βαρκελώνη, σε ένα νέο μεγαλύτερο χώρο, στη Fira Gran Via.

Για μια ακόμη χρονιά αυτό το μεγάλο γεγονός συγκέντρωσε χιλιάδες φανατικούς της τεχνολογίας, ηγέτες της βιομηχανίας αλλά και πλήθος επισκεπτών. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 72.000 συμμετέχοντες από 200 χώρες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες τάσεις και τεχνολογίες, να αναπτύξουν ευκαιρίες δικτύωσης αλλά και να παραβρεθούν σε παρουσιάσεις προϊόντων γεμάτες έμπνευση και καινοτομία.

Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, συμμετείχε στην έκθεση με εθνικό περίπτερο, κάτω από την ομπρέλα του ΣΕΚΕΕ (Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας) και η Cytech ήταν μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στο Ελληνικό Περίπτερο με δικό της stand, που βρισκόταν στο «App Planet» Περίπτερο K.30, Αίθουσα 8.1.

Η ομάδα της Cytech ανέδειξε την white label λύση της εταιρίας, ιδανική για εταιρίες που θέλουν να επεκταθούν στο Mobile Marketing. Η Πλατφόρμα Mobile Marketing παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και συνδυάζει όλα τα μέσα που είναι διαθέσιμα στις συσκευές των κινητών τηλεφώνων (όπως SMS, QR Codes και NFC). Οι επισκέπτες, μέσα από ένα demo, είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, όπως γεωγραφικά στοχευμένες ενέργειες marketing με την τεχνολογία geo-location άλλα και την πλήρη λύση ηλεκτρονικών κουπονιών (mcoupons) που προσφέρει η πλατφόρμα.

Ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης συνιδρυτής της Cytech σχολίασε: "Ζήσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία στο φετινό Mobile World Congress. Ως μέλος της Ελληνικής αποστολής και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), είχαμε την ευκαιρία να ήμαστε ανάμεσα στις πιο καινοτόμες και εξωστρεφής επιχειρήσεις της Ελλάδας. Στο περίπτερο μας δεχτήκαμε εκατοντάδες επισκέπτες - από το ευρύ κλάδο της κινητής τηλεφωνίας- καθώς επίσης είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους υπάρχοντες πελάτες μας από όλο τον κόσμο που μας επισκέφθηκαν στο stand μας. Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες έχουν ανοιχτεί που μας παρακινούν να θέσουμε ακόμα υψηλότερα τον πήχη για την παρουσία μας στο MWC 2014".
Keywords
Τυχαία Θέματα