Cytech @ MWC13

16:17 22/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας πλησιάζει και η ομάδα της Cytech ανυπομονεί να συναντήσει τους συνεργάτες της και να διευρύνει τους επιχειρηματικούς της κύκλους στο Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από 25 έως 28 Φεβρουαρίου.

Αυτή τη χρονιά, η Cytech θα συμμετάσχει στο GSMA Mobile
World Congress, ως μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) στο Ελληνικό Περίπτερο, App Planet, Stand 8.1K30. Η Cytech θα παρουσιάσει τη white label Mobile Marketing πλατφόρμα της που παρέχει στους marketers όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ενέργειες mobile marketing, και τώρα με νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο MWC13.
Geolocation: Γεωγραφικά Στοχευμένες καμπάνιες mobile marketing

Επιπρόσθετα στα εργαλεία που παρέχει η Mobile Marketing Platform, όπως δημογραφικά στοιχεία και πλήρη καταναλωτικά προφίλ, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν τώρα να επικοινωνούν το μήνυμα τους βάση γεωγραφικών κριτηρίων, μια δυνατότητα που επιτρέπει τη μετάδοση μηνύματος σε συγκεκριμένες πόλεις, επαρχίες, χώρες.

Geolocation: Γεωφραφικές Αναφορές για καμπάνιες mobile marketing

Με τη βοήθεια χαρτών σε πραγματικό χρόνο, οι marketers μπορούν να αποκτήσουν πλέον χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, όπως τα σημεία όπου οι λήψεις και οι εξαργυρώσεις των κουπονιών πραγματοποιήθηκαν, ή να εντοπιστούν οι περιοχές όπου έχουν συμπληρωθεί τα περισσότερα web opt-ins από τους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, είναι τώρα δυνατό να παρακολουθείται η απόδοση των marketing ενεργειών σε διάφορες περιοχές, έτσι ώστε να βελτιώνονται οι ενέργειες ακόμα και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και να αυξηθεί η συμμετοχή των καταναλωτών σε διάφορες περιοχές.

Apple Passbook – Συμβατά Mobile Coupons

Οι υπηρεσίες για ηλεκτρονικά κουπόνια (mcoupons) της Mobile Marketing Platform έχουν επεκταθεί ώστε να υποστηρίζουν και κουπόνια για Apple Passbook. Με αυτό το νέο εργαλείο, οι καταναλωτές μπορούν να αποθηκεύσουν τα κουπόνια που δημιουργήθηκαν από την πλατφόρμα στο Passbook, έτσι ώστε να μπορούν να τα εξαργυρώσουν αργότερα μέσα στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας συσκευές Phone και iPod Touch.

Η Mobile Marketing Platform της Cytech, εκτός από τα παραπάνω προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες απλών και διαδραστικών SMS (SMS ψηφοφορίες, SMS διαγωνισμοί κλπ) σε συνδυασμό με ένα εύρος υπηρεσιών για τη δημιουργία πολυμεσικών ενεργειών marketing χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Μέσω της πλατφόρμας υποστηρίζονται Web Forms, QR Codes and NFC opt-in μέθοδοι. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει εύρος υπηρεσιών για τη δημιουργία ηλεκτρονικών κουπονιών, ιδανικές υπηρεσίες για τη δημιουργία υπηρεσιών επιβράβευσης πελατών και εκπτωτικών ενεργειών μέσω SMS ή νέων τεχνολογιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα