«Digital, Mobile Content» & Social Media

19:15 16/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί πάνω από 100 άτομα από 30 χώρες στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) στο διάστημα 18-21 Μαΐου 2011.

Η εταιρεία Clip News Α.Ε., εταιρεία
αποδελτίωσης έντυπου τύπου, Internet, ραδιοφώνου και τηλεόρασης, διεθνών μέσων και social media στην Ελλάδα και μέλος της FIBEP από το 2002 έχει αναλάβει τη διοργάνωση του συνεδρίου το οποίο θα έχει θέμα «Digital, Mobile Content» ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν τα Social Media.

Η ανάγκη ανάκτησης σωστής και στοχευμένης πληροφόρησης στην εποχή της μαζικής διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου, αποκτά πρωτεύοντα ρόλο για τις εταιρείες που θέλουν άμεσα μια σφαιρική εικόνα για την υπόστασή τους τόσο στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης όσο και στα social media, που πλέον αποτελούν σημαντικά κέντρα του δημόσιου διαλόγου. Η πληροφορία σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό είναι πιο επίκαιρες παρά ποτέ οι εφαρμογές κινητών συσκευών και κυρίως smartphones που εκτός από trend πλέον αποτελούν και τον πιο ευέλικτο και ταχύ τρόπο άντλησης πληροφοριών.

Με αυτά τα δεδομένα και κυρίως με την ανάδειξη των social media ως σημαντικού πεδίου αναφοράς στην ανάδειξη τάσεων, το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP που διοργανώνει η Clip News θα φιλοξενήσει μια σειρά από ειδικούς στο θέμα, διακεκριμένους ομιλητές που θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα δώσουν το έρεισμα για διάλογο.

Ανάμεσα τους η κα Sandra Bavasso Ruffo της Communications Strategy 2.0 με ειδίκευση στη διαφήμιση, την κοινή γνώμη και τις Online επικοινωνίες, ο κ. Peter Granat, President και COO Cision USA, με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εργαλείων και υπηρεσιών για την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων και η κα. Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Advocate/Burson-Marsteller, εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει εξειδικευμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης- ένταξης στα social media για τους πελάτες της στους οποίους περιλαμβάνονται αρκετές κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Electra Palace και κατά τη διάρκειά τους θα υπάρχει ζωντανή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συνέδρων αλλά και όλων των ενδιαφερόμενων μέσω Twitter. Το hashtag των συζητήσεων είναι #fibep2011 ενώ για όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παγκόσμιο συνέδριο μπορεί κανείς να κάνει follow το account «fibep2011».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα