Smartphone POP STAR της ALCATEL ONETOUCH, το στιλάτο

03:16 29/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Αν ψάχνετε να βρείτε ένα smartphone που θα ταιριάζει με το στυλ σας, τότε η λύση βρίσκεται στο νέο 5-ιντσών POP STAR smartphone. Μέχρι και 20 διαφορετικές επιλογές καλυμμάτων είναι διαθέσιμες, ώστε σίγουρα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Εκφραστείτε ελεύθερα
Το POP STAR
της ALCATEL ONETOUCH σας επιτρέπει να εκφράσετε αυτό που εσείς θέλετε, μπορείτε να είστε ο εαυτός σας! Υπάρχουν συλλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε την απόλυτη πολυτέλεια με τη συλλογή μόδας, ένα πιο κλασσικό στυλ με τη συλλογή από δέρμα ή κάτι πιο ιδιαίτερο με τη συλλογή Nature-ECO από ξύλο. Για funky καταστάσεις, επιλέξτε ψυχεδελικά σχέδια και άγρια χρώματα από τη Funky συλλογή.

Επίσης, μπορείτε πλέον να απολαύσετε το τηλέφωνό σας, καθώς τα νέα κυματοειδή σχέδια του δίνουν μία κομψή λεπτότητα στα άκρα.

Tα βλέμματα στραμμένα στο POP STAR
Είναι ένα τηλέφωνο για να χαίρεστε τη μέρα! Με οθόνη HD IPS σας χαρίζει 75% λιγότερη αντανάκλαση φωτός, για εξαιρετική ευκρίνεια κάτω από τον ήλιο και γωνία θέασης 160 μοιρών. Με κύρια κάμερα 8 Mpxl με EIS μπορείτε να φωτογραφίζετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, ενώ με την 5 Mpxl μπροστινή κάμερα, μπορείτε να βγάζετε τέλειες selfies. Το POP STAR είναι διαθέσιμο σε 3G+ ή 4G και διαθέτει 4-πύρηνο επεξεργαστή.

Η οικογένεια POP σας προσέχει
Η ALCATEL ONETOUCH με τη νέα σειρά POP, έχει καταφέρει να προσφέρει στους καταναλωτές αυτό που χρειάζονται, καθώς συνδυάζει την ιδιαίτερη σχεδίαση και την κομψότητα, με την ποιότητα και την πολύ προσιτή τιμή. Το αποτέλεσμα; Η προσφορά high end προϊόντων στη μεσαία κατηγορία, για να έχετε αυτό που σας ταιριάζει και αυτό που σας αξίζει!
Keywords
Τυχαία Θέματα