TARGIT: μια ιστορία επιτυχίας στο Βέλγιο

13:48 14/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Top Brands, κύριος franchiser της Pizza Hut στο Βέλγιο επέλεξε την TARGIT: “Οι περισσότερες εταιρείες δεν συνειδητοποιούν την αξία της πληροφορίας.

Για την Top Brands και την Pizza Hut, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν καλά τους πελάτες τους. Και η Επιχειρηματική Ευφυΐα τους βοηθάει να προβλέπουν την συμπεριφορά
των καταναλωτών. Μπορούν να παρακολουθούν τι έχει πωληθεί, ποιες προσφορές άρεσαν στους πελάτες, ακόμα και ποια ήταν η ώρα παράδοσης. Η περιοχή γύρω από τα καταστήματα έχει διαχωριστεί σε ζώνες παράδοσης και μοιράζονται φυλλάδια σε διαφορετικά σημεία.

Μπορούν να παρακολουθούν τα κουπόνια προσφορών που εξαργυρώνονται από συγκεκριμένη περιοχή κι έτσι επιβεβαιώνεται το ότι τα φυλλάδια έχουν μοιραστεί. Τα αποτελέσματα απεικονίζονται σε ξεκάθαρα γραφήματα στο TARGIT. Οι area managers μπορούν να αξιολογήσουν συγκριτικά τα καταστήματα καθώς και να εντοπίσουν σε αυτά βέλτιστες ή προβληματικές διαδικασίες.

Βασιζόμενοι στην πληροφόρηση αυτή, μπορούν να διαχωρίζουν τους πελάτες τους και το τμήμα marketing χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για να οργανώνει καμπάνιες για την κάθε πελατειακή κατηγορία. Τα αποτελέσματα της καμπάνιας ενσωματώνονται ξανά στο Microsoft Dynamics NAV – και στο TARGIT. Μεα αυτά τα δεδομένα, μπορούν να μετρήσουν πώς οι πελάτες ανταποκρίνονται στις προσφορές, και σχεδόν προβλέπουν την επόμενή του κίνηση.

Παρακολουθώντας το πότε καταχωρούν μια παραγγελία οι πελάτες, μας βοηθάει να προβλέψουμε την καταναλωτική τους συμπεριφορά. “Μπορούμε να δούμε ποια ώρα της εβδομάδας πουλάμε περισσότερο – πιθανόν μια βραδιά Champions League; - και με τον τρόπο αυτό το εργαλείο μας βοηθάει να βελτιστοποιήσουμε την απόδοσή μας”, αναφέρει ο Kristoff Tillieu, Finance & Development Director στην Τop Brands (Franchiser της Pizza Hut), Υπεύθυνος για τα οικονομικά του ομίλου, της ανάπτυξης στο Βέλγιο και Υπεύθυνος στο τμήμα IT για όλο τον όμιλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα