Vodafone: Τιμολογιακές αλλαγές σε επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου

21:36 13/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Vodafone ανακοίνωσε ότι από 10 Ιουνίου 2014 όλα τα Ευέλικτα Επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου θα διαθέτουν ακόμα περισσότερα SMS και λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς (Ζώνης 1 & Ζώνης 2) εντός της ενσωματωμένης αξίας τους. Η νέα ενσωματωμένη αξία, για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, διαμορφώνεται ως εξής:

Επιπλέον
η χρέωση για εθνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, για τα προγράμματα συμβολαίου Ευέλικτα Επαγγελματικά, Vodafone My Business (εμπορικά διαθέσιμα & μη), Vodafone My Business RED, Vodafone My Business Ελεύθερα & Vodafone My Business Europe, αυξάνεται από €0,00517/δευτ σε €0,00567/δευτ.
Οι παραπάνω αλλαγές εφαρμόζονται και στις χρεώσεις του Vodafone Passport και Vodafone Πας Παντού για τις εξερχόμενες κλήσεις από το εξωτερικό κατά την περιαγωγή, μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας.

Επίσης, από 10/6/2014, το βήμα κατανάλωσης του ενσωματωμένου ή επιπρόσθετου χρόνου ομιλίας καθώς και το βήμα χρέωσης των κλήσεων προς εθνικά κινητά (εταιρικά κινητά Vodafone / άλλα κινητά Vodafone / Cosmote / Wind / Q) διαμορφώνονται από 1 δευτερόλεπτο σε 60 δευτερόλεπτα στα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας & Ιnternet για επαγγελματίες, με την ονομασία Vodafone Business Connect 1-2-4-6-8.

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%
Keywords
Τυχαία Θέματα