Αφυπνείστε τις αισθήσεις σας με τους νέους φορητούς υπολογιστές Toshiba Satellite P50 και P50t

13:26 30/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τους νέους Satellite P50 και P50t – ιδανικούς για επαγγελματίες της δημιουργικής εικόνας και τους λάτρεις των πολυμέσων. Τα δύο μοντέλα προσφέρουν φορητή εικόνα ανώτερης ποιότητας, προσφέροντας ρεαλιστική αποτύπωση σε συνδυασμό με μια πλήρη εμπειρία .

Με επιλογή οθόνης 3840 x 2160 4k, ο P50t είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Toshiba
με Ultra HD οθόνη, ενώ ο Satellite P50 αποτελεί μία εναλλακτική Full HD (1920 x 1080).

Οι Satellite P50 και P50t σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές χρήσεις και να εντυπωσιάζουν ταυτόχρονα. Διαθέτοντας έναν σπάνιο συνδυασμό ισχύος και ομορφιάς, οι P50 και P50t αποτελούν την ιδανική επιλογή για multi-tasking, δημιουργία media και gaming.

Τέλεια εικόνα, βελτιωμένοι για αφή
Στην 15.6” (39.6 cm) Ultra HD οθόνη του P50t κάθε λεπτομέρεια αποτυπώνεται με εντυπωσιακή ευκρίνεια με ανάλυση τέσσερις φορές πιο ακριβή από μια Full HD οθόνη και 282 PPI (pixels ανά ίντσα) που συνεπάγονται πιο καθαρή εικόνα και εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Διασφαλίζοντας καλύτερη ανάλυση και ευρύτερο πεδίο θέασης, η οθόνη είναι ιδανική για φωτογράφους, σχεδιαστές γραφικών και λάτρεις της ψυχαγωγίας που μπορούν να δημιουργήσουν, αναθεωρήσουν και αναπαράγουν εκπληκτική εικόνα επαγγελματικού επιπέδου οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Κάθε Ultra HD οθόνη διαθέτει ChromaTuneTM και πιστοποίηση Technicolor Color Certified για να αποδίδει σχεδόν φυσικό χρώμα με ακρίβεια και να αναπαριστά ρεαλιστικές εικόνες. Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το χρώμα και να κάνουν χρήση software χάρις το λογισμικό ChromaTuneTM για Toshiba.

Έτσι, κάθε εικόνα στην οθόνη αποδίδεται σύμφωνα με την αυθεντική και δεν υπάρχει η παραμικρή αλλοίωση όταν βλέπετε φωτογραφίες ή άλλες εικόνες. Αυτή η premium οθόνη συμπληρώνει τις δυνατότητες ψυχαγωγίας του P50t, ενώ οι χρήστες επωφελούνται από την οθόνη αφής 10 σημείων επαφής, που επιτρέπει εύκολη περιήγηση στα Windows 8.1 και σε άλλες εφαρμογές για οθόνη αφής. Η προσθήκη ειδικού επιστρώματος για προστασία από τα δακτυλικά αποτυπώματα αποτρέπει τη δημιουργία λεκέδων στην οθόνη. Παράλληλα έχει ενισχυθεί και η ευαισθησία στην αφή για καλύτερη ανταπόκριση.

Ξεκάθαρες επιδόσεις
Ο Intel® 4Ης γενιάς Core Quad-Core™ i7 επεξεργαστής των Satellite P50 και P50t διεκπεραιώνει τις πιο απαιτητικές εργασίες με ευκολία – ακόμη και όταν πολλαπλές εφαρμογές τρέχουν την ίδια χρονική στιγμή. Για να δημιουργείτε και να βλέπετε μεγάλα media files, η ισχύς των P50 και P50t συμπληρώνεται από AMD® Radeon™ R9 M265X γραφικά, και 2GB GDDR5 VRAM, που εγγυώνται άνετη διαμόρφωση και gaming. Αυτά τα στοιχεία μαζί διασφαλίζουν premium απόδοση, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία. Ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, διατίθενται διάφορες επιλογές . Ένα SSD με χωρητικότητα έως 256 GB είναι ιδανικό για όσους επιζητούν ταχύτερη ανταπόκριση, ενώ όσοι διαθέτουν μεγάλη συλλογή μουσικής και media files μπορούν να επιλέξουν HDD έως 1 TB. Εναλλακτικά διατίθεται 1 TB SSHD (solid state hybrid drive) βελτιώνοντας το χρόνο των εφαρμογών και παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Βελτιώνοντας την ψυχαγωγική εμπειρία
Για πραγματικά εντυπωσιακά φορητά media, οι δύο συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένα harman/kardon® ηχεία, που αποδίδουν εντυπωσιακό ήχο σε μουσική, ταινίες ή online audio playback. Ταυτόχρονα διαθέτουν DTS SoundTM , που βελτιώνει την ποιότητα των ηχείων και συμπληρώνει τις δυνατότητες πολυμέσων της συσκευής. Η λειτουργία Sleep-and-Music επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική από τα ενσωματωμένα ηχεία, ακόμη και όταν ο φορητός δεν είναι σε κατάσταση λειτουργίας.

Σε ένα premium, πλήρες PC, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ένα Blu-rayTM BD-RE (XL) drive είναι διαθέσιμο και για τα δύο μοντέλα. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πλήρως το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης χάρις την υποστήριξη Ultra HD και 3D μέσω θύρας HDMI® . Επιπλέον μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε περιεχόμενο με άλλες συσκευές χωρίς τη χρήση καλωδίων χάρις την Intel® Wireless Display ενώ τέσσερις θύρες USB 3.0 επιτρέπουν τη γρήγορη μεταφορά αρχείων.

Εντυπωσιακό design
Με εντυπωσιακό περίβλημα από αλουμίνιο και πινελιές χρωμίου, η εμφάνιση των Satellite P50 και P50t είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και η εικόνα τους, στοιχείο που καθιστά τη σειρά ιδανική για όσους θέλουν να πρωταγωνιστούν στις τάσεις.

Από το εκτός πλαισίου πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό LED μέχρι το μεγάλο clickpad, οι P50 και P50t είναι κομψοί με κάθε χαρακτηριστικό να προσδίδει πρόσθετη φινέτσα σε μια super χρηστική συσκευή.

Οι Satellite P50 και P50t θα διατίθενται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Toshiba Satellite P50 και P50t -
• Επεξεργαστές: 4ης γενιάς Intel® Quad-Core™ i7
• Γραφικά: AMD® Radeon™ R9 M265X με 2GB GDDR5 VRAM
• SSD/HDD: Έως 256 GB SSD, 1 TB HDD 5400rpm ή 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
Μνήμη: Έως 16GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
• Συνδεσιμότητα: 4x USB 3.0 incl. 1x Sleep-and-Charge, 1x HDMI®-out (με Ultra HD και υποστήριξη 3D1), SD/SDHC slot supporting UHS-II, Mic-in με Sleep-and-Music, Headphone out, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit LAN
• Ήχος: 2 x Harman Kardon® στερεοφωνικά ηχεία με τεχνολογία Slip Stream Technology DTS Sound™ ενίσχυση ήχου
• HD webcam
• Resolution+
• OS: Windows 8.1 64 bit
• Διάρκεια μπαταρίας: Μέχρι 5 ώρες
• Χρώμα: Smart silver με λεπτό φινίρισμα
• Βάρος: 2.2 kg

Satellite P50 –
• Οθόνη: 15.6” TruBrite® Full HD 1920 x 1080 In Plane Switching screen με οπίσθιο φωτισμό LED, 300 NITs
• ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) ή DVD Super-Multi drive
• Διαστάσεις: 377.5 x 244 x 27mm

Satellite P50t
• Οθόνη: 39.6 cm (15.6") Ultra HD 3840 x 2160 οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, 282 PPI και 300 NITs ή 15.6” TruBrite® Full HD 1920 x 1080 IPS οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, 300 NITs
• Ultra HD οθόνη:ChromaTune™ και Technicolor® certified, προεγκατεστημένο ChromaTuneTM για λογισμικό TOSHIBA
• Οθόνη αφής με υποστήριξη 10 σημείων επαφής
• ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive
• Διαστάσεις: 377.5 x 244 x 27.9 mm
Keywords
Τυχαία Θέματα