Η Syscom βραβεύεται από την HP

02:35 8/11/2011 - Πηγή: PC Nea
H Syscom Α.Ε. τιμήθηκε πρόσφατα από την Hewlett Packard Hellas, με τη διάκριση: «Top Partner-Growth in HP sales 2011». Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης των συνεργατών της HP και απονέμεται στον συνεργάτη με την μεγαλύτερη ανάπτυξη των πωλήσεων για το έτος 2011 στον τομέα των Enterprise Servers, Storages & Services.

Παρά την δύσκολη τρέχουσα οικονομική συγκυρία, η Syscom
Α.Ε., επιτυγχάνει να αυξήσει τα μεγέθη της και να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των αναγκών της Ελληνικής αγοράς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης.

H Syscom A.E. εξειδικεύεται στους τομείς των IT infrastructure services & του Security, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες για Data Center Consolidation & Virtualization, Desktop Virtualization, Disaster Recovery, Data Protection, Backup Recovery & Archiving, Endpoint & Perimeter Data Protection και DLP solutions, ενώ έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία, πολύ σημαντικά και πολύπλοκα έργα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι η SYSCOM Α.Ε. αποτελεί HP Gold Preferred Partner με εξειδίκευση στο Computing Systems, έχοντας την τεχνογνωσία σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων Storage, Servers & Networking.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα