Η V+O αναδείχθηκε PR Agency of the Year από τα Ermis Awards

01:13 15/6/2012 - Πηγή: PC Nea
H V+O Communication, αναδείχθηκε σε PR Agency of the Year στη φετινή τελετή των Ermis Awards, κερδίζοντας επίσης το Grand Ermis για το PR και 8 επιπλέον βραβεία.

"Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά και αποτελεί ανταμοιβή για τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της εταιρίας. Αποκτά δε ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη δεδομένη χρονική στιγμή και επιβεβαιώνει τη στρατηγική απόφαση της V+O να συνεχίσει να επενδύει, ειδικά τώρα, σε ανθρώπους, δημιουργικότητα,
καινοτομία και ανάπτυξη" αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Το V+O Group, με παρουσία σε 6 χώρες, 105 στελέχη και περισσότερους από 100 πελάτες αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο ανεξάρτητο δίκτυο επικοινωνίας στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της V+O Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Ολύμπιος δήλωσαν «κάθε μέρα προκαλούμε τους εαυτούς μας, ώστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, πάθος και δημιουργικότητα».

V+O PR Agency of the Year - Ermis Awards 2012 from V+O on Vimeo.
Keywords
Τυχαία Θέματα