Με απόλυτη επιτυχία το All Things Facebook

14:16 16/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Με την εντυπωσιακή συμμετοχή περισσότερων από 400 στελεχών ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου το συνέδριο Allthingsfacebook που συνδιοργανώθηκε από την Thinkdigital, Authorized Reseller του Facebook στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και την Boussias Conferences.

Το συνέδριο άνοιξε ο Άλεξ Καραγεώργης Country Manager της Thinkdigital. Το κοινό του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επί σκηνής keynote ομιλητές από εταιρείες του εξωτερικού
να δίνουν τις τάσεις και τις εξελίξεις γύρω από το Facebook Marketing.

Διακεκριμένα στελέχη της εγχώριας αγοράς έθεσαν καίρια ερωτήματα ανοίγοντας τη συζήτηση ενώ παρουσίασαν και εγχώρια Case Studies δίνοντας έμπνευση, λύσεις και κατευθύνσεις για την αποδοτικότερη χρήση του μέσου.

Για πρώτη φορά σε εγχώριο συνέδριο βρέθηκαν στην σκηνή δύο ομιλητές από το Facebook, που έδωσαν την τάση και τις εξελίξεις του Facebook κατά το πρώτο μέρος του συνεδρίου, ενώ στην απογευματινή ενότητα, σε ένα 2ώρο workshop αναφέρθηκαν σε best practices, παραδείγματα, χρήσιμες πηγές για διαφημιζόμενους και brands, και απάντησαν στις ερωτήσεις ενός ιδιαίτερα ζωντανού και ενεργού κοινού.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα