Νέες τάσεις και προκλήσεις για την Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

10:25 15/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Στις 19 Μαϊου η Ελληνοαμερικανική Ένωση φιλοξενεί εκπαιδευτική εκδήλωση για την για Ασφάλεια Πληροφοριών, Cybersecurity, Internet of things όπου θα μιλήσουν στελέχη και ερευνητές του ISACA International (www.isaca.org).
-->

Ο ISACA είναι τεράστιος οργανισμός σε θέματα security στο κόσμο και είναι ευτυχής συγκυρία που βρίσκονται στελέχη του εδώ (λόγω της προεδρίας της ΕΕ της Ελλάδας), και θα έρθουν να μιλήσουν και στο κοινό μέσω του τοπικού chapter τους.

“Τρείς διεθνείς ομιλητές αναλύουν τις νέες
τάσεις και προκλήσεις στον Κυβερνοχώρο και παρουσιάζουν τη στρατηγική προσέγγιση του ISACA".

19 Μαϊου, Αθήνα, Ελληνοαμερικανική Ένωση
18:00 – 20:30
Είσοδος ελεύθερη στο κοινό

Με αφορμή την τιμητική επίσκεψη στην Αθήνα του κ. Ron Hale, Acting CEO του ISACA International, θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως εκπαιδευτική εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, 106 80 Αθήνα) με θεματολογία:

1. Νέες προκλήσεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον και η στρατηγική προσέγγιση του ISACA: "A look forward: ISACA Strategy on Cybersecurity, Internet of Things, DevOps, Privacy and COBIT 5" από τον CEO του ISACA International

2. Την πρόσφατη δημοσίευση του ISACA με θέμα "Privacy in a Worldwide Environment" από τον κ. Yves Le Roux, Μember of Guidance & Practices Committee of ISACA International, και ειδικότερα:

· πώς επηρεάζεται η ιδιωτικότητα ("data privacy") από το νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί (mobility, BYOD, Big Data) και ποιες είναι οι νέες τάσεις και

· πώς διαμορφώνεται το νομικό και εποπτικό πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

3.Το νέο πρόγραμμα και πιστοποίηση του ISACA, Cybersecurity Nexus (CSX )

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, είναι απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής πριν τις 19 Μαΐου, για τη διασφάλιση της θέσεώς σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 18:00.

Πληροφορίες: info@isaca.gr, www.isaca.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα