Νέο site για την TÜV Austria Hellas

17:52 4/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και με κεντρικό τίτλο καμπάνιας «το νέο ψηφιακό πρόσωπο της TÜV Austria Hellas», η εταιρία πιστοποίησης παρουσίασε την καινούρια ιστοσελίδα της, η οποία στοχεύει να προσφέρει πλήρη ενημέρωση για τις υπηρεσίες του Οργανισμού στους τομείς της Επιθεώρησης, των Πιστοποιήσεων, των Τεχνικών Ελέγχων και της Εκπαίδευσης.

Ακόμα, σκοπός της TÜV Austria Hellas είναι στη νέα δίγλωσση ιστοσελίδα
να παρουσιάζονται οι εξελίξεις στο χώρο της ποιότητας τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως μέσα από τις δράσεις της εταιρίας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας.

«Στο www.tuvaustriahellas.gr έχουν εφαρμοστεί οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής, με γνώμονα την εύκολη περιήγηση, το δυναμικό περιβάλλον, την εταιρική αισθητική, αλλά και την ασφάλεια πλοήγησης. Σε αυτήν, εκτός από τις υπηρεσίες μας, παρουσιάζονται τα τελευταία νέα, οι εκδηλώσεις μας, αρθογραφία και το κοινωνικό πρόσωπο της TÜV Austria Hellas, αναδεικνύοντας την κουλτούρα, την ταυτότητα, τις αξίες και τις δράσεις της», αναφέρει το δημοσίευμα της εταιρίας πιστοποίησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα