Πλατφόρμα QlikView από την ERGOLOGIC, στην εταιρεία GENEPHARM

19:48 25/2/2016 - Πηγή: PC Nea
Η ελληνική εταιρεία GENEPHARM, με πολυετή επιτυχημένη επιχειρηματική και επιστημονική πορεία στο κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, επέλεξε την πρωτοποριακή παγκοσμίως πλατφόρμα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI) της QlikView.

Η GENEPHARM, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, διαθέτει ιδιαίτερα προηγμένες, ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ακολουθεί τα αυστηρότερα Διεθνή Πρότυπα ποιότητας ενώ τα γενόσημα
φάρμακά της, καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των θεραπευτικών περιοχών.
Η Ergologic, πιστοποιημένος συνεργάτης της QlikView Hellas, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη, αποτέλεσε την τελική επιλογή της GENEPHARM.

Σκοπός του έργου είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης της εταιρείας για το σύνολο των τμημάτων της (Οικονομική & Εμπορική Διεύθυνση, Παραγωγή κλπ) μέσω της άντλησης στοιχείων από όλες τις πηγές δεδομένων του οργανισμού.

Ο κ. Σπύρος Βουτσινάς Διευθυντής Πληροφορικής της GENEPHARM AE, ανέφερε: «Στόχος μας στην Genepharm, είναι η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος πληροφόρησης υψηλών προδιαγραφών και η διαφοροποίηση της εταιρείας μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών. Η επιλογή της πλατφόρμας QlikView και ο σωστός σχεδιασμός του έργου από τους αξιόπιστους συνεργάτες της Ergologic, ενισχύουν την δυναμική της εταιρείας, δίνοντας άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και στα δεδομένα του οργανισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην γρήγορη και αποτελεσματική λήψη των επιχειρηματικών αποφάσεων».
Keywords
Τυχαία Θέματα