Το "FourFourTwo" στο Gazzetta.gr

17:44 7/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Gazzetta.gr ανακοινώνει την αποκλειστική του συνεργασία με το "Four Four Two", το κορυφαίο ποδοσφαιρικό περιοδικό του πλανήτη.

Το "FourFourTwo" αποτελεί την απόλυτη πηγή ενημέρωσης για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Προσεγγίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα με φρέσκια ματιά και διορατικότητα, το "FourFourTwo" έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς «θρύλους» όλων των εποχών: από τον Πελέ, τον Εουσέμπιο και τον Μαραντόνα μέχρι τον Κριστιάνο, τον Μουρίνιο και τον Μέσι, η αφρόκρεμα της «ασπρόμαυρης
θεάς» έχει παρελάσει από τις σελίδες του φημισμένου βρετανικού περιοδικού.

Μέσα από χρόνια σκληρής δουλειάς και επιμονής στην λεπτομέρεια, η συντακτική ομάδα της έντυπης και ψηφιακής έκδοσης του "FourFourTwo", έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας, δημιουργώντας της προϋποθέσεις για προνομιακή πρόσβαση στην πληροφορία.

Στόχος του Gazzetta.gr, είναι να προσφέρει στον Έλληνα φίλαθλο ένα διαφορετικό επίπεδο αντίληψης για το άθλημα, με βαθιά και ενημερωμένη ανάλυση, μια ποιοτική προσέγγιση του ποδοσφαίρου από διαφορετική σκοπιά, που δεν είναι διαθέσιμη από άλλα ΜΜΕ. Το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε, το ποδόσφαιρο που μας έκανε να τα παρατάμε όλα και να βαφτίζουμε «Μαρακανά» την αλάνα της γειτονιάς μας. Ο «βασιλιάς των σπορ» στα καλύτερά του...

Η ελληνική ψηφιακή έκδοση του "FourFourTwo", που προστίθεται στις 18 ανά τον κόσμο εκδόσεις (έντυπες και ψηφιακές), δεν αποτελεί απλώς μια απόδοση της αντίστοιχης βρετανικής. Επιπρόσθετα, θα ενσωματώνει αποκλειστικά θέματα του περιοδικού πριν ακόμη αυτό κυκλοφορήσει, καθώς επίσης και θέματα που θα δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο για την ελληνική έκδοση και τους αναγνώστες του Gazzetta.gr!

Το ελληνικό "FourFourTwo" προσδοκά έτσι να γίνει ο πρώτος σταθμός ενημέρωσης κάθε πραγματικά ποδοσφαιρόφιλου, που εκτιμά την ομορφιά του παιχνιδιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

"For the Love of the Game", που λένε και στην... πατρίδα του ποδοσφαίρου!
Keywords
Τυχαία Θέματα