Βραβείο Προϊοντικού Σχεδιασμού iF για την Toshiba WL768

18:15 14/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις κορυφαίες επιδόσεις της ξεχώρισε η Toshiba στην οποία απονεμήθηκε το έγκριτο βραβείο προϊοντικού σχεδιασμού iF Design Award 2011, για την κορυφαία σειρά τηλεοράσεων Full HD WL768.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία βιομηχανικού
σχεδιασμού Jacob Jensen Design, η Toshiba παρουσίασε τη σειρά WL768 η οποία ξεχώρισε για τις δυναμικές γραμμές από κρύσταλλο, ατσάλι και αλουμίνιο στον πλέον ιδανικό συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία 3D της Toshiba.

Η συνεργασία με την Jacob Jensen Design
“Το βραβείο Προϊοντικού Σχεδιασμού iF αποτελεί στην κυριολεξία ένα πολυπόθητο βραβείο για ένα πολυπόθητο προϊόν ”, δήλωσε ο Δρόσος Δρόσος, Δ/ντης Μάρκετινγκ του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys AE. “Με τη σειρά WL768, η Toshiba υπογραμμίζει με τον πιο ιδανικό τρόπο την τεχνολογική της υπεροχή και τη διάθεσή της να τολμά το διαφορετικό. Η πολύπλευρη σχεδιαστική αντίληψη της Jacob Jensen Design συνδυάστηκε με το πάθος της Toshiba και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων: το σχεδιαστικό αριστούργημα WL768 σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής για την Toshiba", είπε ο κος Δρόσος.

Τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικός σχεδιασμός
Η 3D Full HD σειρά τηλεοράσεων της Toshiba WL768 διακρίνεται για την κομψότητά της χάρη στην εξαιρετικά λεπτή σχεδίασή της. Με πάχος μόλις 2,89εκ. διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όπως λειτουργία 3D Resolution+, Intelligent 3D και Auto View, ενώ παράλληλα ενσωματώνει 4 θύρες HDMI και 2 θύρες USB.

Το βασικό της χαρακτηριστικό όμως είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός του άξονα της βάσης που δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση στην κυριολεξία "ίπταται"! Η σειρά WL768 αποτελείται από τηλεοράσεις διαστάσεων 40’’, 46΄΄ και 55’’ που ελέγχονται από πάνελ αφής διακριτικά τοποθετημένο στην εμπρόσθια όψη της τηλεόρασης.

Διαθέτουν επεξεργαστή MetaBrain, ενώ για την υπέρτατη τηλεοπτική σας απόλαυση, διαθέτουν προρυθμισμένες παραμέτρους για κινηματογραφικού επιπέδου προβολή. Απλά επιλέξτε την κατάσταση Hollywood και η μαγεία του σινεμά έρχεται στο σπίτι σας.

ΠΗΓΗ:Δελτιο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα