500 αερόστατα στον ουρανό - Η απόλυτη μαγεία (Βίντεο)

Όχι δεν είναι παραμύθι, δεν είναι πίνακας, δεν είναι κινούμενα σχέδια. Είναι ο καταγάλανος ουρανός της πολιτείας του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ πλημμυρισμένος κυριολεκτικά, από 500 διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων αερόστατα, στο φεστιβάλ "Hot Air Balloons 2015".

To φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο, εκατοντάδες αερόστατα αφήνονται ελεύθερα στον ουρανό, δημιουργώντας ένα σκηνικό από παραμύθι. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τα αερόστατα μετατρέπουν

τον καταγάλανο ουρανό σε ένα καμβά που χαρακτηρίζεται από πολυχρωμία με τα αερόστατα να παίρνουν το ρόλο των πινελιών της αντίθεσης.

Χιλιάδες άνθρωποι σπεύδουν στην περιοχή Albuquerque για να απολαύσουν το θέαμα "ιδίοις όμμασι" ενώ οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ προέρχονται από 20 διαφορετικά έθνη.

Από τα αερόστατα ξεχώρισε φέτος το αερόστατο με τη μορφή του ήρωα Darth Vader από το Star Wars, όχι τόσο για την ομορφιά ή την πολυχρωμία του, αλλά κυρίως για την πρωτοτυπία του. Μοιάζει σαν μύγα βουτηγμένη σε γάλα, ανάμεσα στα υπόλοιπα πολύχρωμα αερόστατα.

More than 500 hot air balloons - including a giant Darth Vader - have taken part in the grand finale of the "international balloon fiesta" in New Mexico

Posted by Sky News on Monday, 12 October 2015

Πηγές: skynews.com και usatoday.com

Keywords
Τυχαία Θέματα