7 Βραβεία για την IdeaSeven στα Cyprus Digital Marketing Awards 2022

Συνολικά 7 βραβεία έλαβε η IdeaSeven στην απονομή των Cyprus Digital Marketing Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα και με ηχηρό το παρών εταιρειών του Digital Marketing, την Τρίτη 13  Νοεμβρίου, στο Hilton Nicosia. Τα βραβεία διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά η BOUSSIAS Cyprus, και τελούσαν υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η

IdeaSeven έλαβε τις ακόλουθες βραβεύσεις:

GRAND AWARD - eBUSINESS OF THE YEARGOLD στην κατηγορία Best Mobile Application for a Brand για το Intergaz Mobile App.GOLD στην κατηγορία Best Brand/Product website ή microsite για την KEO Beer.GOLD στην κατηγορία Best Website Transformation (Redesign-Relaunch) για τη Payabl.SILVER στην κατηγορία Best Website Transformation (Redesign-Relaunch) για την Intergaz Ltd.SILVER στην κατηγορία Best Corporate Website για την Purpose Communications Ltd.BRONZE στην κατηγορία Best Brand/Product website ή microsite για τη Limassol Greens.

Τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης που καταβάλλει η IdeaSeven όλα αυτά τα χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της IdeaSeven κ. Άλεξ Κωνσταντή, ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη BOUSSIAS Cyprus για τη διοργάνωση των βραβείων και την κριτική επιτροπή για τη ψήφο τους. Επίσης, ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Αλλάζουμε αργά και σταθερά την αντίληψη του UX/UI στις ιστοσελίδες της κυπριακής αγοράς pixel by pixel».

Keywords
Τυχαία Θέματα