AEK: Ο αγώνας… της ιστορίας της

Παραμένουν όλοι προσγειωμένοι και κυρίως συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και δεν παρασύρονται.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ παραμένουν προσγειωμένοι και δεν παρασύρονται από κανέναν. Είτε κέρδιζε ο Απόλλωνας είτε ο ΑΠΟΕΛ, οι «κιτρινοπράσινοι» κοιτάζουν πάντα μόνο τον εαυτό τους, τη δικιά τους απόδοση και τα δικά τους αποτελέσματα.

Η ομάδα της Λάρνακας έκανε το καθήκον της, κέρδισε και τον Ερμή και το μόνο που περιμένει και προετοιμάζεται γι’ αυτόν, είναι ο

αγώνας της ιστορίας της με τον ΑΠΟΕΛ. Με τη γνωστή της φιλοσοφία, η ομάδα της Λάρνακας θα πήγαινε στο ΓΣΠ για τη νίκη, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Τσίρειο. Το γεγονός ότι είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ και μπορεί με νίκη να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία, αυτό ενθουσιάζει και ξεσηκώνει τον κόσμο από τη μια, αλλά ο Τόμας Κρίστιανσεν και η παρέα του έχουν αποκτήσει, πλέον, τις απαιτούμενες εμπειρίες από τέτοιου είδους παιχνίδια και είναι πανέτοιμοι για να γράψουν ιστορία. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή ο κόσμος και με το δίκιο του έχει ξεσηκωθεί, δεν παρασύρει σε καμιά περίπτωση κανέναν στα αποδυτήρια και όλοι παραμένουν συγκεντρωμένοι. Στόχος ήταν και παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη και κανένας στα αποδυτήρια δεν λέει κουβέντα παραπάνω. Όλοι παραμένουν προσγειωμένοι και συνεχίζουν αυτό που έκαναν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους και κοιτάζουν μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Αυτήν τη φορά το έργο τους θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα παίξουν κόντρα στους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι «πληγωμένοι», θα παίξουν μέσα σ’ ένα γεμάτο ΓΣΠ και, το πιο σημαντικό, κόντρα σ’ έναν ΑΠΟΕΛ που έχει προβλήματα και απέλυσε τον προπονητή του. Όλ’ αυτά, αλλά και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων της ΑΕΚ είναι κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να παρασύρουν τον κάθε ποδοσφαιριστή της οποιασδήποτε ομάδας. Οι μέχρι στιγμής εμπειρίες, όμως, τις οποίες απέκτησαν και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Αν οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό και το πιο σημαντικό, αν είναι και πάλι ουσιαστικοί, τότε θα πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ τον στόχο τους αλλά και το όνειρό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα