AEΛ: Να μην αρχίσουν οι ''φουρτούνες''

Ο αποψινός αγώνας για την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο απέναντι στον Ερμή κρίνεται πάρα πολυ σημαντικός. Ήδη η ΑΕΛ μετρά δυο ήττες(Ανόρθωση, Απόλλων) σε αυτές τις πρώτες τρείς αγωνιστικές και μια νίκη απέναντι στην Αγία Νάπα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τριτώσει το κακό, με νέες απώλειες.

Μπορεί στη φετινή σεζόν να μην υπάρχει ο στόχος για πρωταθλητισμό όμως σε καμία περίπτωση οι φίλοι της ΑΕΛ δεν θέλουν να

βλέπουν την ομάδα τους να έχει τον ρόλο του κομπάρσου. Μετά την ήττα απο τον Απόλλωνα, ο στόχος είναι άμεσα η επιστροφή στις επιτυχίες. Διότι αν γίνει το αντίθετο δεν αποκλείεται να αρχίσουν τα έντονα μουρμουρητά που πιθανό να φέρουν ''φουρτούνες'' απο νωρίς στην ομάδα. Διότι πάντα η πίεση θα υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ

Ο στόχος λοιπόν είναι η ομάδα κόντρα στον Ερμή να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και μόνο αυτή. Άλλωστε αν η ΑΕΛ θέλει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα ή να κάνει κάτι καλύτερο , όπως οριοθετήκε ως στόχος θα πρέπει να έχει σταθερή πορεία. Ναι μεν λοιπόν δεν υπάρχουν οι μεγάλες απαιτήσεις(τίτλος), μετά τη μείωση του προυπολογισμού) των προηγούμενων χρόνων όμως θα πρέπει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να δείχνει χαρακτήρα και να κυνηγά τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Έτσι απόψε απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Ερμή, η ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί απαιτητική για να πάρει τους τρείς βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα