AEΛ: Ποντάρουν στον Πάμπο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στην ΑΕΛ , περιμενουν να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά και να μην γυρίσει ποτέ πίσω. Παράλληλα αποδείχθηκε ότι η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου έδωσε αυτό το κάτι περισσότερο , κάτι που δεν πετυχαν οι προηγούμενοι προπονητές , σε μια σεζόν πάρα πολύ δύσκολη.

Το θετικό για την διοίκηση της ΑΕΛ είναι ότι τώρα ξέρει πολύ καλά ότι έχει τον τεχνικό που θα μπορεί να τον εμπιστευτεί και να ποντάρει στις ικανότητες του. Ο στόχος λοιπόν είναι η ΑΕΛ

στην νέα αγωνιστική περίοδο να βρεί το DNA της και να επιστρέψει δυναμικά όπως την θέλουν οι χιλιάδες φίλοι της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα κάνει άμεσα την αξιολόγηση του, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων και βεβαίως θα αρχίσει το κτίσιμο της νέας ΑΕΛ , αφού είναι δεδομένο ότι θα γίνουν πάρα πολλές αλλαγές , για να μπορέσει η ομάδα να βρεί ξανά την ταυτότητα της.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου το έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του και το πιο σημαντικό ξέρει οτι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα , με μεγάλη ιστορία και πρέπει άμεσα να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις , χωρίς περιθώριο λάθους.

Σημαντικό ρόλο στην μεγάλη αυτή προσπάθεια , θα παίξει ο κόσμος της ΑΕΛ , που θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην διοίκηση και να τη στηρίξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα