AEΛ: Τέλος καλό και τώρα η Ομόνοια

Η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στο αποψινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή. Τη νίκη, με μηδέν παθητικό και χωρίς καμία αμφιβολία είναι το φαβορί για να περάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού και να κάνει μεγάλο βήμα για την υλοποιήση του στόχου της, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Το τέρμα του Καλό ήταν χρυσάφι για τους ''γαλαζοκίτρινους'' που ευτυχώς, για αυτούς δεν την πλήρωσαν. Διότι έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκρισης με κορυφαία αυτή του Μπεμπέ. Απο την άλλη όμως θα μπορούσαν να δεχθούν τέρμα και να

είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα.

Τέλος καλό για την ΑΕΛ και πλέον ο στόχος είναι να διαχειριστεί αυτό το 1-0 στον επαναληπτικό στο Δασάκι της Άχνας. Το σημαντικό είναι ότι έγινε το πρώτο βήμα , με τους ποδοσφαιριστές, να παρουσιάζονται αρκετά βελτιωμένοι και αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Πήραν με αποφασιστικότητα αυτό που ήθελαν.

Πλέον η προσοχή είναι στον αγώνα με την Ομόνοια και το μεγάλο στοίχημα είναι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες για να διατηρήσουν τις πιθανότητες για την πρώτη εξάδα. Η ΑΕΛ καλείται να παρουσιαστεί ξανά με το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να δώσει χαρά στον κόσμο της , που στο αποψινό αγώνα έσπρωξαν τους παίικτες με τον παλμό τους απο το πρώτο , μέχρι και το τελευταίο λεπτό στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα