Aνόρθωση: Τα δύσκολα είναι για τους μάγκες

Τα δύσκολα είναι για τους μάγκες. Η Ανόρθωση με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει , καλείται να δείξει χαρακτήρα στην έξοδο της στην Λεμεσό, απέναντι στον Απόλλωνα.

Στην ''Μεγάλη Κυρία'' ξέρουν πολύ καλά στο τι θα αντιμετωπίσουν στο Τσίρειο , απέναντι σε ένα Απόλλωνα που δεν έχει την επιλογή για νέες απώλειες. Η Ανόρθωση έχει πολλά να κερδίσει απο αυτόν τον αγώνα, αν καταφέρει και πάρει το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος. Πρώτο θα μειώσει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς απο την Λεμεσιανή ομάδα και παράλληλα θα εκμεταλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ.

Το

πιο σημαντικό είναι ότι θα δείξει χαρακτήρα και θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Μεγάλη Κυρία επέστρεψε για καλά. Στην Ανόρθωση ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες , όμως θα δώσουν την μάχη για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα είναι γερό τέστ για τους παίκτες της Κυρίας για να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην κρισιμότητα των αγώνων. Άλλωστε η Κυρία έχει ισχυρό κίνητρο που είναι η έξοδος της στην ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα