AΠΟΕΛ: Άνοιξε πλέον τον δρόμο για το 25ο

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε ξανά ότι ξέρει να παίρνει τα σημαντικά και καθοριστικά παιχνίδια. Πλέον μετά την χθεσινή επιβλητική του νίκη επί της ΑΕΚ με 0-3 μέσα στο Γ.Σ.Ζ άνοιξε τον δρόμο, προς την κατάκτηση του 25 ου τίτλου στην ιστορία του και φυσικά του τέταρτου σερί πρωταθλήματος. Το +6 απο την ομάδα της Λάρνακας, το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά ακόμη τίποτα δεν τελείωσε και αυτός ήταν ο λόγος που οι ''γαλαζοκίτρινοι'' κράτησαν χαμηλούς τους τόνους,

μετά το τέλος του αγώνα. Ούτε σαμπάνιες άνοιξαν στα αποδυτήρια και βεβαίως ούτε πρόκειται να το πράξουν, αλλά μόνο αν το κατακτήσουν και μαθηματικά. Υπάρχουν ακόμη εφτά αγωνιστικές και αυτό συνεπάγεται με 21 διαθέσιμους βαθμούς.

Ο στόχος και η επιδίωξη είναι να συνεχίσουν με σοβαρότητα , όπως έπραξαν εδώ και 12 συνεχόμενες αγωνιστικές , με τις σερί νίκες. Ο ΑΠΟΕΛ απλά βγάζει την ποιότητα και την εμπειρία του στο γήπεδο και δίκαια έφτασε σε αυτό το σημείο που βρίσκεται. Όπως και στο χθεσινό αγώνα, άνετα και ωραία πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη , σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που το έκαναν εύκολο με την παρουσία που είχαν.

Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και θα είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστούν οι πλείστοι ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα επικεντρωθούν στο νέο ντέρμπι που θα ακολουθήσει με τον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π . Στόχος να πιάσουν 13αρι στις συνεχόμενες νίκες και να κάνουν φυσικά ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα