AΠΟΕΛ: Με Ομόνοια ανοίγει, ο δρόμος για τον τίτλο

Μετά την σπουδαία νίκη επι του Απόλλλωνα , στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να δώσουν συνέχεια και στο αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια. Η δυναμική που θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ αν καταφέρει να κερδίσει θα είναι τεράστια , ικανή να ανοίξει τον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Διότι η ψυχολογία θα ανεβεί στο ζενίθ , τό ίδιο και η αυτοπεποίθηση. Στον ΑΠΟΕΛ όπως πάντα φυσικά σέβονται και

υπολογίζουν την αιώνια αντίπαλο τους , όμως απο την άλλη υπάρχει αισιοδοξία ότι με μια εμφάνιση όπως αρμοζει σε ομάδα με καρδιά πρωταθλητή, πως θα πάρουν το ζητούμενο.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα απο την Ομόνοια , όμως αυτό δεν λέει κάτι. Άλλωστε τέτοια ντέρμπι , δεν κερδίζονται με τις φανέλες. Αλλα με το πάθος , την αποφασιστικότητα και η ομάδα που θα το θέλει πάρα πολύ.

Το κίνητρο του τρίτου σερί τίτλου είναι τεράστιο, ικανό για να οδηγήσει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ σε μια σπουδαία εμφάνιση. Όπως φυσικά και το θέμα γοήτρου , που πάντα υφίσταται και βεβαίως αν έρθει η δεύτερη νίκη επι της Ομόνοιας στην φετινή σεζόν , θα καταγραφεί μέσα στα θετικά και στην ιστορία των αιώνιων αναμετρήσεων.

Το δεδομένο στον Αρχάγγελο είναι ότι αναμένουν με αγωνία το ραντεβού του Σαββάτου με την Ομόνοια. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα κατατεθέν. Ο κόσμος θα είναι εκεί για να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ελπίζοντας ότι το παράδειγμα του Νούνο , θα επαναληφθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα