Aπόλλων: Ακόμη πιο δύσκολα

Στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν ότι η αποστολή θα είναι ακόμη πιο δύσκολη , στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή , μετά τον αποκλεισμό του απο το Κύπελλο.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι οι ''φτεροπόδαροι'' θα τα δώσουν όλα για όλα, για την τρίτη θέση και έτσι αναμένεται οτι θα γίνει μεγάλο ντέρμπι στο Αμμόχωστος. Άλλωστε οι ''κυανόλευκοι'' της Λεμεσού ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι θα πρέπει να ''ιδρώσουν'' και πολύ μάλιστα, για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη

και μόνο αυτή. Ο Ερμής άλλωστε το έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα ικανή, για τα πάντα και με αρκετή ποιότητα. 'Έτσι σε καμία περίπτωση στον Απόλλωνα δεν εφησυχάζονται και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να έχουν απώλειες με το καλημέρα των αγώνων των πλεϊοφ. Η παραμονή στην κορυφή και η αύξηση της διαφοράς είναι τα επιθυμητά σενάρια.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ομάδα να παρουσιαστεί με το καλύτερο της αγωνιστικό πρόσωπο και να προσθέσει ακόμή τρείς βαθμούς. Αλλωστε ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει απώλειες. Σε καμία περίπτωση στον Απόλλωνα δεν θέλουν να αφήσουν χαμένη ευκαιρία, στην προσπάθεια τους, να επιστρέψουν στην κορυφή του Κυπριαακού ποδοσφαίρου.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να πάνε στο Αμμόχωστος και με πάθος να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα