Emirates φιλοξενεί τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Λευκωσία

Σε αναγνώριση της συμβολής των ταξιδιωτικών της πρακτόρων στη Λευκωσία, η Emirates διοργάνωσε ειδική τιμητική εκδήλωση με ένα στιλάτο δείπνο στο CVAR/Severis Foundation Museum &Art Gallery. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν από τη Διευθύντρια Κύπρου της Emirates κα Άσμα Αλ Ράχμα και την ομάδα της. Ευχαρίστησε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

για τη συνεχή υποστήριξή τους και τις προσπάθειες για τη διατήρηση των δραστηριοτήτων της Emirates στη Κύπρο.

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και τόπων, είχε εγκαινιάσει ως προορισμό την Κύπρο το Νοέμβριο του 1994. Η αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση για Λάρνακα και μετά στη Μάλτα με αεροσκάφος τύπου Α33-200 της Emirates.

Σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας με τις πιο πρόσφατες ταινίες, με τηλεοπτικά κανάλια, μουσική και παιχνίδια. Επιπλέον, οι επιβάτες επωφελούνται από ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών 30 κιλών, ενώ ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Από το Ντουμπάι, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες από Κύπρο βολικές ώρες σύνδεσης με την Άπω Ανατολή, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Αυστραλία και την Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πτήσεις ή/και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx ή να τηλεφωνήσετε στα Γραφεία Πωλήσεων της Emirates, στο τηλέφωνο 22 817 816, ή στον ταξιδιωτικό πράκτορα της επιλογής σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα