Eurosuccess Consulting: Κονδύλια για νέους επιχειρηματίες

Το δημοφιλέστερο Σχέδιο Επιχορήγησης, η Νεανική Επιχειρηματικότητα, έχει επαναπροκηρυχθεί και επίσημα από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται η επαναπροκήρυξη και του Σχεδίου της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Κύριος σκοπός και στόχος των Σχεδίων είναι η οικονομική υποστήριξη σε ηλικίας μέχρι και 40 ετών (άντρες) και ηλικίας μέχρι και 55 ετών (γυναίκες). Τα εν λόγω Σχέδια έχουν προκηρυχθεί την πλέον κατάλληλη περίοδο, όπου χιλιάδες

νέοι και νέες με όνειρα και όρεξη για επιχειρηματική δημιουργία, πτυχιούχοι και μη, είναι άνεργοι, χωρίς σοβαρές προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Τα Σχέδια προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους και νέες να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτω από τους τομείς των Υπηρεσιών, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, του Τουρισμού και της Μεταποίησης με ποσοστό ενίσχυσης 50% και μέγιστο ποσό επιχορήγησης τις €70.000/αίτηση.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την Νεανική Επιχειρηματικότητα, η 11η Μαΐου 2015.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Eurosuccess Consulting, στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαφώτισης των νέων σχετικά με τις διάφορες ευκαιρίες χρηματοδότησης (Νεανική και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα) καθώς επίσης ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανέλιξής τους μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στην Λεμεσό, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Ajax.

Η ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε νέες και νέους οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, διεξάγεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η 13η Φεβρουαρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος, επιλέγοντας εδώ καθώς και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eurosc.eu ή στο τηλέφωνο 22420110.

Τονίζεται ότι λόγω του ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα