Eurosuccess Consulting:Ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα

Μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται, μεταξύ των νέων οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση, λόγω της επαναπροκήρυξης των Σχεδίων της Νεανικής &Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Κύριος σκοπός και στόχος των Σχεδίων είναι η οικονομική υποστήριξη σε άτομα ηλικίας μέχρι και 40 ετών (άντρες) και ηλικίας μέχρι και 55 ετών (γυναίκες). Τα εν λόγω Σχέδια έχουν προκηρυχθεί την πλέον κατάλληλη περίοδο, όπου χιλιάδες νέοι και νέες με όνειρα και όρεξη για επιχειρηματική δημιουργία, πτυχιούχοι και μη,

είναι άνεργοι, χωρίς σοβαρές προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Τα Σχέδια προσφέρουν την ευκαιρία στους πιο πάνω να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτω από τους τομείς των Υπηρεσιών, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, του Τουρισμού και της Μεταποίησης με ποσοστό ενίσχυσης 50% και μέγιστο ποσό επιχορήγησης τις €70.000/αίτηση.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την Νεανική Επιχειρηματικότητα, η 11η Μαΐου 2015.

Ο Συμβουλευτικός Οργανισμός Eurosuccess Consulting, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕ Λευκωσίας) και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε), στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαφώτισης των νέων σχετικά με τις διάφορες ευκαιρίες χρηματοδότησης και εκπαίδευσης/ανέλιξης τους, πραγματοποίησε με επιτυχία τρεις ενημερωτικές ημερίδες, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, ενημερώθηκαν για τα εν λόγω Σχέδια καθώς και για διάφορες καλές πρακτικές εκπαίδευσης και καθοδήγησης, οι οποίες προσφέρονται από την Eurosuccess Consulting, στα πλαίσια συμμετοχής του Οργανισμού σε διάφορα Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά έργα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eurosc.eu ή/και επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 22 420110.

Keywords
Αναζητήσεις
ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα
Τυχαία Θέματα