Growth-onomics - Η Δύναμη του Μέλλοντος στο Performance Marketing στην Κύπρο

Λευκωσία, Κύπρος, Σεπτέμβριος 2024: 

Η Growth-onomics γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και αναδεικνύεται ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πρακτορείο μάρκετινγκ απόδοσης (performance marketing) στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η εταιρεία εξυπηρέτησε με επιτυχία τόσο τοπικές όσο και διεθνείς επώνυμες εταιρίες, παρέχοντας καμπάνιες με

απτά αποτελέσματα για τους πελάτες.

Η ιστορία της Growth-onomics

Οι Miltos George και Nick Malekos, και οι δύο επαγγελματίες του μάρκετινγκ, συναντιόντουσαν συχνά σε καφετέριες μετά τη δουλειά.

Συχνά, στο επίκεντρο των συζητήσεων τους ήταν η δυσαρέσκειά τους για τον αργό ρυθμό και τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα των performance agencies με τους οποίους συνεργάζονταν.

Διαπίστωσαν πως οι εταιρείες αυτές απλώς δεν ταίριαζαν με τον ρυθμό των ταχέως εξελισσόμενων τομέων όπως fintech και SaaS.

Αυτές οι συζητήσεις πυροδότησαν την ιδέα της δημιουργίας μιας υπηρεσίας με γνώμονα τα αποτελέσματα. Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Miltos και ο Nick ίδρυσαν την Growth-onomics για να φέρουν το μάρκετινγκ υψηλού επιπέδου απόδοσης στην Κύπρο και όχι μόνο.

Η Growth-onomics σχεδιάζει να εντάξει στην ομάδα της τα καλύτερα ταλέντα και να καταστεί η κορυφαία εταιρεία απόδοσης στην Ευρώπη, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα SaaS, δίνοντας στις επιχειρήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η G-o αναπτύχθηκε οργανικά από στόμα σε στόμα και αξιοποιώντας την φήμη των ιδρυτών της.

Γνωρίστε τους Ιδρυτές

Miltos George (Partner, Chief Growth Officer)

Πριν ιδρύσει την Growth-onomics, ο Miltos κατείχε ανώτερες θέσεις στους τομείς Fintech, iGaming και SaaS. Η τεχνογνωσία του έγκειται στην κλιμάκωση των καθιερωμένων επιχειρήσεων μέσω του αναπτυξιακού μάρκετινγκ με μεγάλη έμφαση στη δημιουργία εσόδων. Ο Miltos ηγήθηκε τμημάτων μάρκετινγκ μεγάλων επωνυμιών, διαχειριζόμενος προϋπολογισμούς εκατομμυρίων και συνέβαλε καθοριστικά στην είσοδο στις εξαιρετικά ανταγωνιστικές ασιατικές αγορές για εταιρείες fintech.

«Η επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης δεν είναι μόνο η συλλογή δεδομένων. Πρόκειται για την εξαγωγή πρακτικών πληροφοριών και την ύπαρξη μιας δυναμικής ομάδας (Growth-onomics) ικανή να μετατρέψει αυτές τις γνώσεις σε στρατηγική δράση», δήλωσε ο Miltos όταν ρωτήθηκε πώς αποδίδει αποτελέσματα ο οργανισμός.

Nick Malekos (Partner, Director of SEO)

Ο Nick εξειδικεύεται στη βελτιστοποίηση διαδικασιών, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της κλιμάκωσης μέσω του μάρκετινγκ. Ως ειδικός στο SEO, τη δημιουργία leads και τη MarTech, έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη εταιρειών από το μηδέν μέχρι την αξία εκατομμυρίων δολαρίων μέσω εφαρμόσιμων στρατηγικών μάρκετινγκ.

Ο Nick δηλώνει πως «Το growth marketing είναι το μάρκετινγκ που γίνεται σωστά. Παρέχουμε τις σωστές λύσεις που ταιριάζουν στους πελάτες μας και τις εκτελούμε για να επιτύχουμε ανάπτυξη».

Πως διαφέρει η Growth-onomics;

Η Growth-onomics είναι μια εταιρεία με πρωταρχικό στόχο τα δεδομένα (data-first), που προωθεί την απόδοση και την ανάπτυξη βελτιστοποιώντας στρατηγικές μάρκετινγκ βασισμένες στις συμπεριφορές των χρηστών.

Το πρώτο προϊόν SaaS αναμένεται να λανσαριστεί το πρώτο τρίμηνο του 2025, και θα είναι μια πλατφόρμα για link-building, η οποία με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence - AI) θα προτείνει την κατάλληλη τοποθέτηση προϊόντος.

Είναι σχεδιασμένη στο να απλοποιεί και να επιταχύνει τη χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία απόκτησης υψηλής ποιότητας τοποθετήσεων.

Η Growth-onomics είναι ιδιαίτερα ισχυρή στους τομείς του fintech, του Real Estate και των SaaS, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στους ακόλουθους τομείς:

Fintech

Με βαθιά γνώση του τομέα Fintech, η Growth-onomics έχει βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν τη διαφημιστική τους δαπάνη, να βρουν νέους πελάτες και να ξεκλειδώσουν απαιτητικά κανάλια media buying.

Αποκτήθηκαν affiliates στην ασιατική αγορά – η οποία είναι δύσκολη η είσοδος- μέσω πληρωμένων διαφημίσεων για έναν Forex Broker.Αύξηση εσόδων κατά 300% ετησίως για συγκεκριμένη αγορά αναλύοντας δεδομένα για την ανεύρεση τάσεων και προτύπων στην απόκτηση χρηστών.

Real Estate

Το SEO σε διεθνές επίπεδο είναι μια σπάνια δεξιότητα στην Κύπρο. Η Growth-onomics γνωρίζει τις πολυπλοκότητες του κλάδου και πώς να πλοηγηθεί στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο εξασφαλίζοντας κορυφαίες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Αύξηση της οργανικής κίνησης κατά 20% μηνιαίως για ένα καθιερωμένο μεσιτικό γραφείο μέσα σε 3 μήνες.

SaaS
Η ατελείωτα κλιμακούμενη αγορά SaaS απαιτεί marketers που κατανοούν πώς να δημιουργούν βιώσιμα leads και να αναπτύσσουν τόσο προϊόντα λογισμικού B2C όσο και B2B σε διεθνείς αγορές, με ιδιαίτερη έμφαση στο άνοιγμα της επικερδούς αγοράς των ΗΠΑ.

Δημιούργησε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας, επιτυγχάνοντας αύξηση της συνεργατικής συμμετοχής μέσω προηγμένου outreach automation για εταιρεία λογισμικού Medtech.

Η Growth-onomics είναι ήδη αξιόπιστος συνεργάτης για μερικά από τα πιο επιτυχημένα seed start-ups, scale-ups και επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Αν αναζητείτε για performance marketing που πραγματικά αποδίδει, κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν αξιολόγηση με την ομάδα μας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Growth-onomics

Σονόλος 48, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: +357 7000 1372

Email: mg@growth-onomics.com

Ιστοσελίδα: www.growth-onomics.com

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα