Hermes: Στόχος μας να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε υποδομές και υπηρεσίες

O τουρισμός είναι κάτι περισσότερο από μια οικονομική δραστηριότητα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας, αλλά και να διευρύνουμε τους ορίζοντες και τους προορισμούς που προσφέρουμε, χτίζοντας μέσω του τουρισμού γέφυρες μεταξύ πολιτισμών, δήλωσε η Μαρία Κουρούπη, Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας στη Hermes Airports, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Τουρισμού.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η Hermes

στηρίζει τη φετινή θεματική «Τουρισμός και Ειρήνη», και επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προώθηση του τουρισμού , σημειώνοντας ότι σε έναν κόσμο όπου τα έθνη είναι αλληλένδετα και αλληλεξαρτώμενα, ο τουρισμός, ως βιομηχανία που δημιουργείται από ανθρώπους για ανθρώπους, αποτελεί μια δυναμική πλατφόρμα για την καταπολέμηση των στερεοτύπων και την αμφισβήτηση των προκαταλήψεων.

«Η Κύπρος έχει πάντα λειτουργήσει ως σταυροδρόμι πολιτισμών. Με τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της, την πλούσια ιστορία και τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του πώς ο τουρισμός μπορεί να φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα», αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης: Σε κίνδυνο φτώχειας 127.236 άτομα στην Κύπρο το 2023- Τι δείχνουν τα στοιχεία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hermes, Στόχος,Hermes, stochos