Kριστιάνσεν και Καταλά για το ντέρμπι(VIDEO)

Πρώτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας υποδέχεται στο ΓΣΖ την Ομόνοια (Κυριακή 06/03, 18:00). Ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ο David Catala έκαναν δηλώσεις για το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Δανός τεχνικός αρχικά τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι τελικοί, αρχίζοντας από αυτό κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αφού αναφέρθηκε

στις δυσκολίες της αποστολής, εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο, ιδιαίτερα τώρα που τα παιχνίδια έχουν τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας το μήνυμα του στον κόσμο.Από την μεριά του ο αρχηγός μας τόνισε ότι αρχίζουμε πλέον την σειρά των απανωτών ντέρμπι στα πλέι-οφ και είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Η βοήθεια του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, με τον David να συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «Τώρα ή ποτέ» σε ότι αφορά την μαζική παρουσία του κόσμου και την απαραίτητη του βοήθεια στην εκπλήρωση του στόχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα