Πήρε το ντέρμπι με τριάρα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΑΠΟΕΛ στην Αρένα, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τους 6 βαθμούς. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους και έμειναν στον ένα βαθμό. 

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Άμπραχαμ

βρήκε τον Ακροάν ο οποίος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Σπιρόφσκι με πλασέ νίκησε τον Σίλβα για το 1-0. 

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος και δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν με το Κλωναρίδη στο 20ο λεπτό.

Επίδειξη δύναμης για ΑΕΚ, νέες απώλειες για ΑΠΟΕΛ

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Άμπραχαμ έκανε το σουτ εκτός περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σάντος και κατέληξε στα δίχτυα του Σίλβα για το 2-0.

Στο 72' η ΑΕΚ πέτυχε και 3ο τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Νάντο με όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε Κλωναρίδη και Μερκή, μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, έκανε το γύρισμα και ο Τρισκόφσκι από κοντά πέτυχε το 3-0. 

Μετά το τέρμα του Τρισκοφσκι έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ και οι κιτρινοπράσινοι πήραν τη νίκη και έφτασαν στους 6 βαθμούς. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στον ένα βαθμό. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Keywords
Τυχαία Θέματα