Πλησίασε με ουσιαστικό «διπλό» (Ερμής-Ομόνοια 0-1)

Με το γκολ του Άντραζ Κίρμ στο 10ο λεπτό η Ομόνοια πέτυχε μια σημαντική νίκη που την ανεβάζει εκ νέου στην 4η θέση και στο -2 από την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα μείωσε και την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς!

Η Ομόνοια γνώριζε εξ αρχής ότι Ανόρθωση και ΑΕΚ πέρασαν νικηφόρα και το γεγονός αυτό έδωσε στους πράσινους κίνητρο να επιτεθούν από νωρίς, κάτι που έκαναν και με το γρήγορο γκολ

έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Αμμόχωστος.

Με αυτή τη νίκη η Ομόνοια έφτασε τους 46 βαθμούς, ενώ ο Ερμής έμεινε στους 38 βαθμούς και στο -10 από την 3η θέση και πλέον το τρένο της Ευρώπης χάθηκε

Συνεχόμενη νίκη για την Ομόνοια μετά από τις 8 Φεβρουαρίου. Ντεμπούτο στον πάγκο του Ερμή έκανε ο Γιάννος Οκκάς.

Η Ομόνοια από τα πρώτα στάδια του αγώνα έδειξε τις προθέσεις της να επιτεθεί και να πετύχει το γρήγορο γκολ έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνει πιο εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 3-4 προϋποθέσεις για γκολ, ο Άντραζ Κίρμ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό μετά από πάσα πάρε-βάλε του εξαιρετικού Γκουλόν.Από το σημείο του γκολ και έπειτα, η Ομόνοια κυνήγησε το δεύτερο γκολ, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής με τους Γκουλόν, Λεάντρο και Φοφανά, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα. Από την άλλη ο Ερμής ανέβηκε μετά το 25λεπτο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να βάλει πίεση στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ομόνοιας. Η επιλογή του Καϊάφα να τοποθετήσει τον Γκουλόν σε θέση δεκαριού βγήκε για τους πράσινους στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Γάλλος ήταν πολύ κινητικός και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να αρκεστούν σε προϋποθέσεις ευκαιρίας. Η Ομόνοια με το υπερ της σκορ πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και περίμενε το λάθος του αντιπάλου έτσι ώστε να τελειώσει τον αγώνα με ένα δεύτερο γκολ. Από την άλλη ο Ερμής προσπάθησε να επιτεθεί αλλά έδειχνε αδυναμία να το πράξει καθώς ήταν εγκλωβισμένος στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ομόνοιας.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ Ερμή και Ομόνοιας για την 4η αγωνιστική των play offs

Keywords
Τυχαία Θέματα