Περνάει, αλλά πρέπει να σκοράρει (ΑΠΟΕΛ-Βαρντάρ 0-0)

Αν και είχε στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα την κατοχή της μπάλας και βρήκε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Βαρντάρ και καλείται σε μια βδομάδα στον επαναληπτικό να πάρει την πρόκριση μέσα στα Σκόπια.

Το συγκρότημα του Ντομίνγκος Πασιένσια ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτερο από την Βαρντάρ, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα που ήταν και το ζητούμενο.

Ο τερματοφύλακας της Βαρντάρ, Πακόφκσι

έκανε σπουδαίες αποκρούσεις στις φάσεις των Λεάλ και Ντε Βινσέντι

Για περίπου 35 λεπτά ο ΑΠΟΕΛ είχε προβλήματα κόντρα στην μαζική άμυνα της Βαρντάρ, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να βάλει πίεση στον αντίπαλο. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, έψαξε με μανία το γκολ, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ του Λεάλ και κράτησε το μηδέν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον αντίπαλο.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε και στο δεύτερο ημίχρονο τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο δυσκολευόταν να φτιάξει ευκαιρίες. Ο Λεάλ στο 54΄ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε ο ΑΠΟΕΛ στο 62΄με τον Ντε Βισνέντι να κάνει το πλάσέ και τον Πακόφσκι να αποκρούει την μπάλα. Ο Αντωνιάδης στη συνέχεια έκανε το πλασέ, ωστόσο δεν είχε στόχο. Ο ΑΠΟΕΛ αν και είχε την μπάλα στα πόδια δεν μπόρεσε να βάλει πίεση στην αντίπαλη άμυνα και να πετύχει το γκολ

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Βαρντάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα