Σπουδαία νίκη και στο -4

Σπουδαίας σημασίας τρίποντο πανηγύρισε η Δόξα σε βάρος του Άρη με 3-1. Οι Μενέντες (αυτ.), Μπραούλιο (πεν.) και Κορομίνας χάρισαν την 4η νίκη στην προσφυγική ομάδα και την έστειλαν στο -4 από την «ελαφρά ταξιαρχία» (17 με 21 βαθμούς), η οποία μείωσε σε 2-1 με πέναλτι του Μάρτινς. Δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, του Αντωνίου και του Μπραούλιο. Το σημερινό αποτέλεσμα βύθισε στην 2η κατηγορία την ΑΕΖ.

Τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα, όμως, από το 18’ και εντεύθεν τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Η Δόξα πήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Μενέντες, εξέλιξη

που έδωσε νέο χρώμα στον αγώνα. Η επόμενη καλή φάση έφερε και το 2-0. Στο 26’ ο Φοφανά έκανε το σουτ και ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε, όμως, ο Αφρικανός επιθετικός πήρε το … ριμπάουντ και ανατράπηκε. Ο Τράττος έδειξε πέναλτι και ο Μπραούλιο έγραψε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 27ο λεπτό.

Ο Άρης ήταν ακίνδυνος, αλλά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σεράν Πόλο και έδωσε το δικαίωμα στον Άρη να μειώσει σε 2-1 με τον Μάρτινς και να ελπίζει.

Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα. Γκολ, χαμένες μεγάλες ευκαιρίες και δυο δοκάρια, το ένα μετά από εκτέλεση πέναλτι. Ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου και του δοκαριού του Αντωνίου, όμως, η Δόξα έχασε ακόμα πιο κλασική. Ο Μαραγκουδάκης ανέτρεψε τον Πόλο εντός περιοχής, ωστόσο ο Μπραούλιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Άρης απείλησε με τον Πούλπο, αλλά ο Νέγκρι «καθάρισε» ακόμα μια φάση για να έρθει ο Κορομίνας στο 74ο λεπτό για να γράψει τον επίλογο σε αυτό το πολύ καλό παιχνίδι.

Βέβαια, μέχρι το τέλος του αγώνα ο Άρης έχασε ακόμα δυο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει, όμως, ο πολυτιμότερος του αγώνα Νέγκρι με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το 3-1.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Δόξα - Άρης

Keywords
Τυχαία Θέματα