Γιβραλτάρ-Κύπρος 1-2: Γλίτωσε το πατατράκ στο 87’

Η Εθνική μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στο Γιβραλτάρ, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη χάριν στο γκολ του Πιέρου στο 87ο λεπτό. Μέχρι και εκείνο το σημείο η Εθνική μας ήταν κοντά σε ένα μεγάλο πατατράκ, αφού το Γιβραλτάρ ήταν κοντά στον πρώτο βαθμό στην ιστορία του.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ η Κύπρος με αυτογκολ του Τσιπολίνα, αλλά το Γιβραλτάρ ισοφάρισε στο 30΄. Στο 87’

ο Πιέρος με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Κύπρο γλιτώνοντας ένα μεγάλο σοκ.

Μπορεί να πήραμε τη νίκη, ωστόσο η εμφάνιση πρέπει να προβληματίσει, αφού με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας πουθενά.

Η Εθνική μας μπήκε καλά στον αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Μετά το γρήγορο γκολ στο 10’ με αυτογκόλ του Τσιπολίνα, οι διεθνείς μας δεν είχαν καλή παρουσία. Έχασαν την συνοχή που είχαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το Γιβραλτάρ να μπαίνει με ευκολία στην περιοχή του Παναγή. Στο 30’ ήρθε η ισοφάριση από τον Ερνάντες και λίγο έλειψε στην συνέχεια το Γιβραλτάρ να γυρίσει και το παιχνίδι. Απογοητευτική λοιπόν η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η κακή εμφάνιση, ωστόσο στο τελέυταίο δεκάλεπτο οι διεθνείς μας έψαξαν το γκολ και το πέτυχαν με τον Πιέρο στο 87'

Γιβραλτάρ: Ιμπραΐμ, Γκαρσία, Τ.Τσιπολίνα, Μπάρτον, Ρ. Κασιάρο, Ρ.Τσιπολίνα, Λ. Κασιάρο, Γουόλκερ, Ολιβέρο, Μπάρνετ, Ερνάντες.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Λάιφης, Μερκής, Ιωάννου, Αρτυματάς(82' Μυτίδης), Μαρκάσα(61' Αλεξάνδρου), Χ.Κυριάκου, Χαραλαμπίδης, Χριστοφή(73' Μακρής), Σωτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα