Τιμούρ Κετσπάγια: '' Πρέπει να κερδίσουμε''(Φώτο-VIDEO)

Δείτε την διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αυριανό αγώνα με την Αστέρα Τρίπολης. O τεχνικός του ΑΠΟΕΛ όπως και ο Βάτερμαν έστειλαν σύνθημα νίκης.

Oι τοποθετήσεις του:

“Αν θελουμε να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση θα πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. “Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Η ισοπαλία πιστεύω δεν συμφέρει καμία ομάδα αύριο.Η Σπάρτα παίζει δύο παιχνίδια στην έδρα της και μπορεί να πάρει

το αποτέλεσμα που θέλει. Θέλουμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε πρόκριση με τη Σπάρτα εντός έδρας. Αν ήταν πρώτη αγωνιστική θα ήταν καλή η ισοπαλία, όπως ήρθαμε θέλουμε μόνο νίκη».

Είδα τον Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και μου αρεσε πολύ. Παρά το ότι έχανε, ανέτρεψε το παιχνίδι και πήρε αυτό που του άξιζε. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες τεχνίτες, καλό προπονητή και ξέρουμε ότι μας πειμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Απουσιάζουν δύο από τους καλύτερους μας παίκτες όμως έχουμε άλλες επιλογές και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη» Θέλουμε να κερδίσουμε, όμως δνε σημαίνει ότι θα τρέχουμε και οι ένδεκα μπροστά από το πρώτολεπτό. Δεν μας νοιάζει αν θα αρχίσουμε ή αν θα τελειώσουμε επιθετικά. Σημασία έχει η νίκη. Παίξαμε με αυτή την ομάδα και την κερδίσαμε δίκαια. Πιστεύουμε ότι και εδώ μπορούμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχουμε συνέχεια».

Bάτερμαν: Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο, θα αγωνιστούμε για τους 3 βαθμούς. “Πάντα είναι πολύ καλό να έχεις δίπλα σου τον κόσμο και στα εκτός έδρας παιχνίδια”

Keywords
Τυχαία Θέματα