Live: Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια

Το SigmaliveSports σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα στο "Αμμόχωστος" Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Η Σαλαμίνα τις ευκαιρίες το γκολ η Ομόνοια
Χωρίς Μπεμπέ και Ασίς στην ενδεκάδα της η Ομόνοια δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να πάρει αυτό που ήθελε από την Νέα Σαλαμίνα. Οι

«ερυθρόλευκοι», καλύτεροι στο πρώτο, μέρος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ ωστόσο Παναγή και τύχη στέρησαν από την ομάδα του Ντε Γιόνγκε για να πάρει κεφάλι στο σκορ. η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από πλευράς Νέας Σαλαμίνας με τον Κωνσταντίνου στο 9’ να κάνει το πλασέ με τον Παναγή όμως να λέει το πρώτη σωτήριο όχι στον αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν την εξαργύρωσε με κάποιο γκολ, αφού ούτε και στο 28’ λεπτό ο Γκόμεζ, κατάφερε να νικήσει τον Παναγή, με τον κήπερ της Ομόνοιας να κάνει την επέμβαση του πρώτου μέρους. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι πράσινοι ευτύχησαν να σκοράρουν (στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία), με τον Σκέμπρι, μετά από μπαλιά-κεφαλιά του Σιέρινταν. Ο Μαλτέζος μέσα από την μικρής περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Μιχαήλ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Τα 12 γκολ έφτασε στον φετινό μαραθώνιο, ο Μαλτέζος, τα 50 με την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα