"Να μην δώσουμε ευκαιρίες" (video)

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του αυριανού αγώνα στο ΓΣΠ για τους "16" του Europa League με την Άντερλεχτ. Μαζί με τον Δανό τεχνικό ήταν και ο Ντε Καμάργκο.

αναλυτικά:

Πρώτη τοποθέτηση Κριστιανσεν: «Δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουν. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν και να προσπαθήσουμε να

σκοράρουμε και εμείς».

«Είναι σημαντικό να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Μέσα στο γήπεδο όμως είναι 11 εναντίων 11. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση για να έχουμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

«Είναι και οι δυο σημαντικές απουσίες (Πιέρος και Βινίσιους) και στο κέντρο και στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που έχω και θα αντικατασταθούν».

Πρώτη τοποθέτηση Ντε Καμάργκο: «Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα μας συνοδέψει στο Βέλγιο».

«Προσπαθούμε και για το πρωτάθλημα για να έχουμε μια θέση στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ είναι σε αυτό το επίπεδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω πως ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα και πιστεύω πως θα τους δώσουμε χαρά».

«Η Αντερλεχτ έχει μεγάλη δυναμική. Αυτό που ξέρω είναι πως έχει ταλέντο. Θέλει να έχει κατοχή και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θέλει να δεχθεί γκολ και να πάει στο Βέλγιο να κτυπήσει την πρόκριση».

«Η Αντερλεχτ με γνωρίζει και δεν χρειάζεται να δείξω κάτι περισσότερο».

«Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστώ. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα