Παρουσίασε το νέο κύριο χορηγό το ΑΠΟΕΛ/ Δηλώσεις Πετρίδη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου μεγάλου χορηγού της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Stoiximan, στον "Αρχάγγελο".

Στην εν λόγω δημοσιογραφική διάσκεψη μίλησαν οι Πάνος Κωνσταντόπουλος και Άγγελος Χοντουλίδης από πλευράς Stoiximan και οι κ. Πρόδρομος Πετρίδης και Γιώργος Λυκούρης από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Ακολούθως παρατίθενται οι πιο

σημαντικές δηλώσεις του προέδρου των «γαλαζοκιτρίνων» για...

...τη συμφωνία με τον νέο χορηγό: «Δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές στο χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου συμπράττουν. Οι άνθρωποι της Stoiximan μας έδειξαν άμεσα πως η στήριξη και η εμπιστοσύνη θα είναι τα ισχυρότερα θεμέλαι σε αυτή τη συνεργασία. Ως ΑΠΟΕΛ έχουμε μακροχρόνιες συννεργασίες με όλους τους στρατηγικούς συνεργάτες, η Stoiximan ενδιαφέρεται για την ωφέλιμη προσφορά στην κυπριακή κοινωνία. Ως ΑΠΟΕΛ θα είμαστε υποστηρικτές σε ό,τι μας ζητηθεί, θα προβάλλουμε το brand name σε κάθε γήπεδο και εκδήλωση»

...το οικονομικό σκέλος της χορηγικής συμφωνίας: «Μια χαρά είναι τα οικονομικά μην ανησυχείτε. Είναι ικανοποιητική η συμφωνία για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ. Η συνεργασία είναι μέχρι το 2024».

...τους στόχους της ομάδας: «Η επιλογή του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα να πρωταγωνιστεί, πρωτάθλημα τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια νέα εποχή με καινούριο χορηγικό και για επανεκκίνηση μετά από δυο χρόνια. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα και μοναδικό και είναι ο κόσμος του. Αν αγαπά ο κόσμος το ΑΠΟΕΛ, αυτό το νέο ξεκίνημα πρέπει να το αγκαλιάσει».

...την πικρία που έβγαλε ο Πουρσαϊτίδης με δηλώσεις του: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το σεβασμό που του είχαμε και του έχουμε μέχρι σήμερα. Η συνεργασία που είχαμε μαζί του ήταν άψογη. Το ότι στεναχωρήθηκε για την τελευταία βδομάδα. Μας πήρε μια ολόκληρη βδομάδα για να πάρουμε την τελική μας απόφαση. Το είχα πει και στον ίδιο, ότι το προηγούμενο βράδυ είχα πάρει την τελική μου απόφαση».

...το γεγονός ότι η Stoiximan επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ τώρα που είναι εκτός Ευρώπης: «Ναι δεν είμαστε στην Ευρώπη αλλά έχουμε τα περισσότερα κλικς από κάθε άλλο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Άρα μέτρησαν πριν κάνουν την κίνηση τους οι άνθρωποι».

...τα διαβήματα στον Υπουργό Υγείας: «Έχουμε κάνει διαβήματα προς τον Υπουργό Υγείας για να σταματήσει το μέτρο για είσοδο στα γήπεδα μόνο για εμβολιασμένους. Πρέπει να αλλάξει αυτό το μέτρο για να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα. Ο Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα δει το θέμα».

...την άποψη που επικρατεί στον κόσμο ότι έπρεπε να ενισχυθεί η ομάδα στην άμυνα: «Δεν είχαμε προσχεδιάσει να ανοιχτούμε τόσο πολύ στο οικονομικό για να κτίσουμε την ομάδα. Πήγαμε αρκετά πιο πάνω από τα προδιαγραφόμενα. Αν δούμε ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, θα κάνουμε κίνηση».

...την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή: «Υπό τις περιστάσεις και τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, νομίζω ότι ήταν η πιο ορθή απόφαση που πήραμε. Έχει κριθεί από εσάς ότι ο Απόλλωνας έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Γιατί όχι να μην πετύχει και στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή».

...τον λόγο μη περαιτέρω ενίσχυσης στην άμυνα: «Ο κυριότερος είναι ότι δεν βρήκαμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Τους πιστεύουμε τους αμυντικούς μας. Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Για το μόνο που προβληματιστήκαμε ήταν η θέση του τερματοφύλακα, τρέξαμε και νομίζω ότι βρήκαμε μια ικανοποιητική λύση».

...τα οικονομικά της εταιρείας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα όμως θα ανταπεξέλθουμε. Πριν 3-4 χρόνια είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ αντέχει μια χρονιά εκτός Ευρώπης. Φέτος είναι η 2η χρόνια όμως αντέχει και θα συνεχίσει αντέχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΠΟΕΛ,Live, apoel