Mπουλντόζες του Δήμου Αγλαντζιάς εισήλθαν σε κήπο σπιτιού

Μπουλντόζες έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το σπίτι μιας γυναίκας κατοίκου του Δήμου Αγλαντζιάς με σκοπό να εισέλθουν στον κήπο της, μετά από νομοσχέδιο για ανάπτυξη της περιοχής σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στο SigmaLive Εnglish απο τον κάτοικο της περιοχής, Ζαχαρία Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου κάλεσε αμέσως την αστυνομία και άλλους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να επιλυθεί η κατάσταση ενώ η ιδιοκτήτρια της κατοικίας όπου εισήλθαν ο μπουλντόζες, κατέφυγε στο δικαστήριο όπου και άσκησε έφεση για προστασία

του κήπου της.

«Το κράτος έχει την ευθύνη σχετικά με την κοπή δέντρων από προσωπικές ιδιοκτησίες στον Δήμο Αγλαντζιάς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου.

Ο Κ. Ευαγγέλου, μόνιμος κάτοικος της περιοχής, κατηγορεί ανοικτά τον κράτος για την κοπή των κυπαρισσιών στην Λεωφόρο Λάρνακος, τα οποία χρονολογούνται πάνω από 100 ετών.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή, έμειναν έκπληκτοι οι γείτονες και οι περαστικοί από το θέαμα των κομμένων δέντρων με το πρώτο φως της ημέρας, στη Λεωφόρο Λάρνακος.

Είναι αδιανόητο το ότι έκοψαν τα δέντρα όλη νύχτα για να μην μας βρούν αντιμέτωπους, δήλωσε στο SigmaLive, η Έφη Ξάνθου ΄Β αντιπρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών. Εκτός του ότι έθεσαν σε κίνδυνο τους εργάτες που έκοβαν τα δέντρα στο σκοτάδι, παραβίασαν σύμφωνα με την κ. Ξάνθου, την υπόσχεση που έδωσαν για να σώσουν περίπου 10 δέντρα για να διατηρήσουν τις δύο παράλληλες δεντροστοιχίες ως ένα βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα