Nearchi Investment Plc και Business Links Consultancy

Nearchi Investment Plc και Business Links Consultancy ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η Nearchi Investment Plc (από το ελληνικό «Νέα Αρχή»), πρωτοπόρος εταιρεία παροχής υπηρεσιών επένδυσης μέσω ιδίων κεφαλαίων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της B2B συνεργασία με την εταιρεία

Business Links Consultancy

Αυτή η συνεργασία θα λειτουργήσει σαν πλατφόρμα διαχείρησης επενδυτών που ψάχνουν τη σιγουριά που προσφέρει μια δημόσια εταιρεία η οποία ρυθμίζεται από την Κυπριακή Αρχή Κεφαλαιαγοράς και την Ευρωπαική Ένωση.

Η Nearchi αναπτύσσει κεφάλαιο στη Κυπριακή αγορά προσφέροντας εξέλιξη, κεφάλαιο και διοιηκτική υποστήριξη στους τομείς του Τουρισμού, Φιλοξενίας, Ανανεώσημων Πηγών Ενέργειας καθώς επίσης και στο τομέα των Ακινήτων και Ανάπτυξης Γης. Το όραμα και ο σκοπός της Nearchi για τη «Δημιουργία της Κύπρου του Αύριο» (“Creating the Cyprus of Tomorrow”) θα υλοποιηθεί μέσω συμφωνιών συνεργασιών σαν και αυτή.

Εταιρικά Προφίλ

Business Links Consultancy – Εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνδέοντας τους πελάτες της με ευκαιρίες

Business Links Consultancy είναι μια Κυπριακή εταιρεία επιχειρηματικής ανάπτυξης, που εξειδικεύεται στη προώθηση του εμπορίου και επενδυτικών έργων στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Οι σύμβουλόι της εταιρείας παρέχουν στους πελάτες τους τη κατάλληλη καθοδήγηση, βοήθεια και πληροφόρηση εκ των έσω, δίνοντας τους την ευκαιρεία να επιλέξουν τους κατάλληλους επαγγελματικούς συνεργάτες στις γεωγραφικές περιοχές που αναφέρονται πιο πάνω, μεγιστοποιόντας τα ποσοστά επιτυχίας των πελατών της.

Nearchi Investment PLC – Πρωτοπόρος Κυπριακή Εταιρεία επενδύσεων Ιδίων Κεφαλαίων

Η Nearchi είναι μια Κυπριακή εταιρεία εισηγμένη στο «Δείκτη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγοράς» (Ν.Ε.Α) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ). Κϋριο της μέλημα είναι η ανάπτυξη επενδυτικών κεφαλαίων σε όλους τους τομεις της οικονομίας, σε εμπορικές και ενεργές επιχειρήσεις καθώς και σε νέα έργα.

Τα κεφάλαια της Nearchi πηγάζουν από το διεθνή χώρο και φέρνουν στη Κύπρο φρέσκα επενδυτικά κεφάλαια με καινοτόμο φιλοσοφία η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τη στιβαρή και έντονα αυξανόμενη Κυπριακή Οικονομία

Όντας μέλος ενος μεγαλύτερου γκρουπ, το οποίο περιλαμβάνει, ρυμιζόμενες και μη εταιρείες επενδυτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα, Χόνκ Κόνγκ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Nearchi κατέχει διεθνείς δεξιότητες, πείρα και κεφάλαια στη Κυπριακή αγορά και σύντομα έχει καταστεί σαν μια διακεκριμένη εταιρεία παροχής επενδύσεων στη χώρα.

Είναι αυτή η ευθυγράμμιση των αποστολών αυτών των δύο εταιρειών συνεπώς που βρέθηκε κοινό έδαφος στο αυτες οι εταιρείες να ενισχ΄θσουν τις, ήδη, πολύ καλές επαγγελματικές τους σχέσεις. Αυτή η έκβαση δεν μπορεί παρα μόνο να λειτουργήσει σαν μια ευεργετική συνεργασία για τη Κυπριακή Οικονομία, όπου οι δύο αυτές εταιρείες θα δουλέψουν μαζί στο να προσελκύσουν σημαντικές και στρατηγικές επενδύσεις στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα