O Δρ. Αντρέας Σταυρούλης στο TEDxNicosiaWomen

Ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης είναι Γιατρός και απόφοιτος του Ιατρικού Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης και θα είναι ένας από τους ομιλητές του TEDxNicosiaWomen.

Έχει περάσει 14 χρόνια στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε την πρακτική του στη Μαιευτική και τη Γυναικολογία, γενόμενος μέλος του Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (MRCOG). Έχει τιμηθεί με αναγνώριση στη ανεπτυγμένη λαπαροσκοπική γυναικολογική επέμβαση, στη διαχείριση της ενδομητρίωσης, στην αναπαραγωγική ιατρική και στη θεραπεία της στειρότητας.

Ο

Δρ. Σταυρούλης είναι μέλος της ομάδας του University College London Hospitals NHS Foundation Trust και εργάζεται σαν σύμβουλος, μαιευτήρας και γυναικολόγος, επεμβατικός χειρούργος, ειδικός σε θέματα ενδομητρίωσης και γονιμότητας (IVF) στο Αμερικανικό Ιατρικό Κέντρο στη Λευκωσία. Είναι ο ιδρυτής και ηγείται του Κέντρου Ενδομητρίωσης στην Κύπρο καθώς επίσης και υποστηρικτής της φυσικής μητρότητας.

Είναι λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του St George’s του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εκπαιδευτής λαπαροσκοπικής επέμβασης και γονιμότητας και παρίσταται σε τοπικά και διεθνή συνέδρια.

Ένας ευτυχής οικογενειάρχης, είναι ευτυχής που μοιράζεται τον χρόνο του με τις τρεις γυναίκες της ζωής του - τη γυναίκα του και τις κόρες του και σύντομα θα υποδεχτούν το αγοράκι τους. Στον περιορισμένο ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει τη γυμναστική και τα βιβλία. Η αποστολή του στη ζωή: να έχει υψηλούς στόχους, να εργάζεται σκληρά, να παραμένει συγκεντρωμένος και να περιτριγυρίζεται από αξιόλογους ανθρώπους.

To TEDxNicosiaWomen, πραγματοποιείται στις 27 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της ΑΤΗΚ στη Λευκωσία όπου θα προβληθεί livesteaming μια σειρά ομιλιών, κατά τη διάρκεια του TEDWomen που λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια με θέμα It’s About Time.

Εκτός από την απευθείας σύνδεσή με το TEDWomen στην Καλιφόρνια, θα γίνουν ομιλίες από πέντε ομιλητές από τη χώρα μας, δημιουργώντας ένα global conversation μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Λευκωσίας..!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα