Oικολόγοι: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων περιβαλλοντιστών.

Στην ανακοίνωση οι Οικολόγοι εύχονται στον ελληνικό λαό, η αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας να φέρει την άρση των καταπιεστικών μέτρων της μονόπλευρης λιτότητας που επέβαλε η Τρόικα.

«Ελπίζουμε ότι η νέα

ελληνική κυβέρνηση να κατορθώσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με επιτυχία και να οδηγήσει τη χώρα και το λαό έξω από την παρατεταμένη κρίση. Παράλληλα η Ελλάδα, οφείλει να βρει το δρόμο της για να πετύχει τις αναγκαίες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Καλείται η νέα κυβέρνηση να αποδείξει ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν χρειάζονται κατ’ ανάγκην τη λιτότητα για να προχωρήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Παράλληλα εύχεται ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει σταθερότητα και δύναμη να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο και στο Αιγαίο.

«Ας μην ξεχνούμε ότι η εθνική ανεξαρτησία των Ελλήνων κρίνεται από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στις άνωθεν υποδείξεις του Διευθυντηρίου της Τρόικας αλλά και από τη στάση της απέναντι στο τουρκικό επεκτατισμό. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών μέσω των αδελφικών σχέσεων του με τους Έλληνες Οικολόγους- Πράσινους σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Το αύριο ήρθε, και ελπίζουμε να είναι καλύτερο απ’ το χθες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα