ProductHunt: Κυπριακό startup με ενδιαφέροντα προϊόντα

Το ProductHunt είναι το site που καθημερινά παρουσιάζει τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που κυκλοφορούν διεθνώς. Αν κάτι δύνασθαι να ξεχωρίσει, στο ProductHunt, θα το βρείτε πολύ πριν όλοι οι υπόλοιποι το εντοπίσουν.

Στη σημερινή λίστα του ProductHunt, το κυπριακό startup Covve, έκανε την εμφάνισή του και συνεχίζει να ανεβαίνει καθώς οι επισκέπτες του ProductHunt που δοκιμάζουν το online

software του Covve, το ψηφίζουν, αναγνωρίζοντας την καινοτομία και το πρωτοποριακό του ύφος.

Το Cοvve είναι ένα online software το οποίο επιτρέπει σε όλους τους επαγγελματίες να διαχειρίζονται καλύτερα, με περισσότερη ευκολία, οργάνωση και πρακτικότητα τις επαφές τους και ανώνυμα να τις μοιράζονται με τις πολύ κοντινές τους επαφές και συναδέρφους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Γαβριηλίδης, co-founder του Covve σε πρόσφατη συνέντευξή του “Για παράδειγμα, εγω χρειάζομαι έναν δικηγόρο στην Ρωσία, το Covve θα με ενημερώσει ποια από τις επαφές μου, γνωρίζει κάποιον εκεί, αλλά δεν θα μου αποκαλύψει το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας. Θα πρέπει να επικοινωνήσω εγώ με την επαφή μου, προκειμένου να λάβω τα στοιχεία που χρειάζομαι. Με αυτό τον τρόπο η Covve βοηθά τον χρήστη να βρει αυτό που χρειάζεται αλλά επίσης τον ενδυναμώνει, επιτρέποντάς του να κρατάει την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα των επαφών του. Το Covve έχει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο και εύχρηστο interface, το οποίο ενισχύεται από πολύ δυνατά τεχνικά στοιχεία, τα οποία επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή χρήση”.

Ανακαλύψτε και εσείς το ProductHunt και επιβεβαιώστε την επιλογή του Covve στη σημερινή του λίστα.

http://www.producthunt.com

Keywords
Τυχαία Θέματα