Roland Garros: Υπέροχη στιγμή με Del Potro (βίντεο)

Στο παιχνίδι του Del Potro κόντρα στον Almagro, είδαμε όμορφες και άσχημες εικόνες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

O Nicolas Almagro τραυμάτισε ξανά το γόνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς, εγκαταλείποντας τον αγώνα. Ο Juan Martin Del Potro, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από τραυματισμούς, τον παρηγόρησε όπως δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, σε μια από τις πιο όμορφες που έχουμε δει σε αυτό το άθλημα τα τελευταία χρόνια!

Για περίπου 90 λεπτά που παίχτηκε τένις, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Ο Del Potro προηγήθηκεμε 3-0

και εκμεταλλεύτηκε το καλό του ξεκίνημα για να πάρει το 1ο σετ με 6-3. Στο 2ο σετ, ο Almagro ήταν εκείνος που έκανε καλύτερο ξεκίνημα, προηγήθηκε με 4-1 και υπερασπίστηκε το προβάδισμά του για να κάνει το 6-3.

Στο 3ο σετ παίχτηκαν μόλις δυο games, με τους παίκτες να ανταλλάζουν από ένα κράτημα σερβίς. Στο 3ο game, στο σερβίς του Αργεντινού, κι ενώ το σκορ ήταν 6-3, 3-6, 1-1, 30-0, ο Almagro χτύπησε ξανά το γόνατό του, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και λίγες μέρες πριν - γι' αυτό άλλωστε το είχε δεμένο.

Ο Ισπανός ξέσπασε σε λυγμούς, σε μια αποκαρδιωτική στιγμή για όλους τους φίλους του τένις, την οποία ο Del Potro κατάφερε να την μετατρέψει σε κάτι όμορφο, δείχνοντας το παράδειγμα του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί όσο ελάχιστοι από τραυματισμούς, τον παρηγόρησε όπως δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, δείχνοντας πως εκτός από ένας εξαιρετικά ταλαντούχος τενίστας, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος!

Ο "Πύργος" του Tandil, μπήκε στον 3ο γύρο του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Andy Murray και Martin Klizan.

Keywords
Τυχαία Θέματα