TuDOrs: Μετατρέποντας τις Μαθησιακές δυσκολίες σε ευκαιρίες

Είσαι δάσκαλος/α - καθηγητής/ρια ξένων γλωσσών;

Λάβε μέρος σε ένα ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για δασκάλους/ες και καθηγητές/ριες ξένων γλωσσών καιAυτοαξιολόγησε τις γνώσεις, τις δεξιότητες – ικανότητες και ανάγκες σου σχετικά με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Ο οργανισμός COMCY ο οποίος συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό έργο TuDOrs Turning the Learning Disabilities into Opportunities, σε προσκαλεί να συμμετάσχεις σε:

ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό
πρόγραμμαένα ψηφιακό εργαλείο αυτοαξιολόγησης

Τα πιο πάνω απευθύνονται σε δασκάλους/ες και καθηγητές/ριες ξένων γλωσσών, με στόχο την κατανόηση και αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε μαθητές/τριες με μαθησιακές δυσκολίες.

Περιεχόμενο Εκπαιδευτικού Προγράμματος:

8 Ενότητες (1. Μαθησιακές δυσκολίες, 2. Μαθησιακά αποτελέσματα, 3. Περιγραφή βασικών αρχών, 4. Μεθοδολογία μαθημάτων, 5. Ασκήσεις, 6. Συμβουλές για εκπαιδευτικούς, 7. Καλές πρακτικές, 8. Αξιολόγηση μαθησιακών αποτελεσμάτων)40 Θέματα8 ΚουίζΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα με Βεβαίωση

Οφέλη συμμετέχοντα:

Συμμετοχή χωρίς οικονομική επιβάρυνσηΠροσφορά γνώσης των μαθησιακών δυσκολιών και τρόποι προσέγγισης του θέματοςΒεβαίωση Παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Περιεχόμενο Ψηφιακού Εργαλείου Αυτοαξιολόγησης

Ερωτήσεις κατανόησης σχετικά με τις γνώσεις, τις δεξιότητες-ικανότητες και ανάγκες των εκπαιδευτικών που διδάσκουν ξένες γλώσσες σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Οφέλη συμμετέχοντα:

Αξιολόγηση γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και αναγκών των εκπαιδευτικών.Γνώση μεθοδολογιών και εργαλείων όσον αφορά τη διδασκαλία ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής:

Για να λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες με τουλάχιστον 60% σωστές απαντήσεις.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Βήμα 1ο: Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του έργου πατώντας εδώ.

Βήμα 2ο: Εγγραφείτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ και ξεκινήστε τη διαδικασία. 

Βήμα 3ο: Στη συνέχεια, αυτοαξιολογήστε τις γνώσεις, δεξιότητες – ικανότητες και ανάγκες σας σχετικά με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες πατώντας εδώ.

Βήμα 4ο: Τέλος, αξιολογήστε την εμπειρία σας συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο εδώ.

Ο εκτιμώμενος χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και τη συμπλήρωση του Εργαλείου Αυτό-Αξιολόγησης είναι περίπου μία (1) ώρα.

Κάθε πληροφορία που παρέχεται στα εργαλεία θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από την ομάδα εργασίας του έργου TuDOrs Turning the Learning Disabilities into Opportunities. Δεν θα πουλήσουμε, ανταλλάξουμε ή μεταβιβάσουμε τις προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία μέχρι τη Τρίτη 08/11/2022.

Η συμβολή όλων σας είναι πολύτιμη!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα
TuDOrs, Μετατρέποντας, Μαθησιακές,TuDOrs, metatrepontas, mathisiakes