Αδαμίδης: Λασπολογεί ο Γενικός Ελεγκτής

Λασπολογία κατά του προσώπου του απο τον Γενικό Ελεγκτή καταγγέλλει ο πρώην Υπουργός Αδάμος Κ.Αδαμίδης. Κάνει λόγο για συνεχιζόμενη παράλειψη της Υπηρεσίας του να προβεί σε ανάκληση των ανακριβειών και να συμπληρώσει τα όσα παραλείφθηκαν στην έκθεση του ημερομηνίας 18/02/2015 με αναφορά Φακ.26.16.010.007 Ε.

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν επιστολής του Γενικού Ελεγκτή το Υπουργείο Εσωτερικών διεξάγει έρευνα για σκάνδαλο όπως υποστηρίζει με απαλλοτρίωση γης απο το κράτος στον πρώην Υπουργό. Όπως προκύπτει από εμπιστευτική επιστολή του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο Αδάμος Αδαμίδης,

Υπουργός της διακυβέρνησης Κληρίδη, κέρδισε 536 χιλιάδες ευρώ από απαλλοτρίωση ενός χωραφιού στην περιοχή «Πιθάρκα» του χωριού Ερήμη.

Για αρκετές ημέρες ανέφερει ο κ. Αδαμίδης στην επιστολή του προς τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, τήρησε στάση αναμονής διότι δεν ήθελε να επηρεάσει ή να εκληφθεί ότι επιχειρεί να επηρεάσει με οποίονδήποτε τρόπο τη συμπληρωματική έρευνα της υπηρεσίας του και την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο κ. Αδαμίδης, παραθέτει στην επιστολή του τις "αστοχίες" της έρευνας που η Υπηρεσία του διεξήγαγε στην βάση της πληροφόρησης που είχε ή όπως συμπληρώνει που είχε την υποχρέωση να αναζητήσει και να πάρει απο τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Τέλος ο κ. Αδαμίδης αναφέρει στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ότι μετά το διασυρμό που προκάλεσε η έκθεσή του , παρέλειψε και μέχρι και σήμερα να αποκαταστήσει την αλήθεια και να διαχωρίσει τις προθέσεις της υπηρεσίας του απο όσα ανοίκεια και αβάσιμα του καταμαρτυρούνται. Συμπληρώνει ότι είναι υποχρέωση του να αποκαταστήσει την αλήθεια και να επιβεβαιωσει την αντικειμενικότητα του και την αξιοπιστία του.

Αυτούσια η επιστολή

Keywords
Τυχαία Θέματα