ΑΕΚ: Αρχίζοντας από εκεί που τελείωσε

Η βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα δεν έφερε αποτέλεσμα για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν που βρήκε αντίπαλο ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να χάσει δυο πολύτιμους βαθμούς.

Η πίεση και το άγχος των ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής μέσα από τις κινήσεις τους καθώς τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επιθυμούν στο στρατόπεδο της ομάδας. Με την πάροδο των πρώτων αγωνιστικών λεπτών η ΑΕΚ

ήταν καλύτερη από τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο έλειπε το γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι, ελπίζοντας ότι, από τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Οθέλλο για τον επαναληπτικό του κυπέλλου, θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εάν η ΑΕΚ μείνει από εκεί που τελείωσε τον πρώτο αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος τότε αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση. Η μεγάλη πίεση που έβαλε στην άμυνα του Οθέλλου και το γκολ στα τελικά στάδια του αγώνα έχρισαν φαβορί την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να παλέψει στον επαναληπτικό για τη νίκη και να μην πέσει στην παγίδα να επαναπαυτεί με το 0-0 που δίνει την πρόκριση στην Λαρνακιώτικη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα