ΑΕΚ: Έβγαλε χαρακτήρα

Αυτή την ΑΕΚ θέλει να βλέπει ο κόσμος της. Όπως αυτήν που αγωνίστηκε κόντρα στον Οθέλλο.

Παρά τα όποια λάθη έγιναν, οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν είχαν αγωνιστικό πείσμα και πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά είναι στοιχεία που καλλιεργήθηκαν από την αρχή της σαιζόν και δεν βγήκαν τυχαία στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ασχέτως αν σε κάποιους αγώνες οι ποδοσφαιριστές δεν τα είχαν. Είναι κάποια παιχνίδια τα οποία μπορεί

μια ομάδα να χάσει, αλλά ο κόσμος της να μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια και μόνο. Βέβαια το γκολ του Καταλά στις καθυστερήσεις ήταν πάρα πολύ σημαντικό αφού έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Λάρνακας, αλλά ακόμη και να έχαναν οι «κιτρινοπράσινοι» ο περισσότερος κόσμος της ομάδας θα έμενε ικανοποιημένος, παρά τα μουρμουρητά των τελευταίων εβδομάδων.

Αυτός ο χαρακτήρας και το πάθος που είχαν οι Λαρνακείς φάνηκε και στον τρόπο που πανηγυρίστηκε το γκολ από τον σκόρερ αλλά και τους υπόλοιπους. Ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας το πίστεψε περισσότερο απ’ όλους και το πάθος με το οποίο έτρεξε και πανηγύρισε το γκολ και οι μορφασμοί στο πρόσωπό του αποτύπωσαν και τον χαρακτήρα που έβγαλε και πρέπει να βγάζει σε κάθε αγώνα αυτή η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα